Styr på sagerne inden fødslen

Når terminen nærmer sig, kan der godt opstå unødig stress over, om man nu har styr på alle sagerne. Selvom man har prøvet det før, er en ny baby en ny baby, og der kræves ofte nye sager. Det er smartest at have det af vejen, før babyen melder sin ankomst. Her kommer et par eksempler på, hvad man kunne investere i, for at gøre livet lettere- både for din lille, men også for dig.

Overvældede følelser

At få et barn er overvældende på mere end en måde. Man er fyldt med kærlighed, men samtidig også bekymret og unødigt stresset over, om det hele nu også kommer til at gå. Dette kan lede til spørgsmål omkring, hvorvidt man har alt det, der skal til, for at barnet stortrives i sin passive tilstand. Ønsker du mere variation for din baby, kunne du kigge på en slyngevugge, som næsten kan give barnet illusionen af at være tilbage i mors mave. Samtidig kan mor slynge sig hen i en massagestol, der forhåbentlig kan forebygge nogle varige spændinger fra alle de bekymringer, der hører med, når man er nybagt forælder.

Pas på jer begge to

At blive forælder handler ikke kun om en konstant revurdering af sit barns behov. Det handler lige så meget om at revurdere sine egne, så man har overskud og energi til at være der for sit barn. Så før du går amok i indkøb til baby, skal du også huske at have dig selv med og gennemtænke, om det er noget, der vil gavne eller skabe yderligere kaos i længden. Noget kan godt lyde som en god idé, og så ende ud med blot at være netop det- i tankerne. Så sæt dig roligt ned og få styr på, hvad du tænker, dit barn har brug for, og glem så ikke at du også selv er ekstra sårbar i denne periode.