Sådan vælger du den bedste vibrator efter at have født

Dette indhold er sponsoreret

 

Har du lige fået børn, og kan du mærke, at det ikke er lige så nemt, som det plejer at tilfredsstille dig selv? Så kan det være, at det måske er tid til en ny vibrator. En ny vibrator kan være svaret på alle dine problemer i sengen, men det betyder ikke, at det er en nem proces at skulle navigerer i, efter barnet er født og prioriteringerne er anderledes i hverdagen. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan vælge din nye vibrator, så du ikke skal gå på kompromis med din nydelse efter at have født. Vibratorer til kvinder kommer i mange forskellige størrelser, typer og farver, og det er derfor vigtigt, at du følger din mavefornemmelse for, hvad der føles godt og trygt.

En ny størrelse

Det kan for nogle kvinder være svært at vende tilbage til den naturlige form, som de var i, før de fødte det første barn: Du er måske ikke så stram nedenom, som du plejer at være, og dette gør, at du ikke længere finder nydelse i den vibrator, som du havde før fødslen. Dette er der ingen skam i, og det er helt naturligt, og derfor er det også ganske normalt, at du vil få behov for en ny størrelse af vibrator, efter du har født den lille. Du skal derfor gøre op med dig selv, inden du køber din nye vibrator, hvor stor den nu skal være, og hvor meget du egentlig har ændret dig i størrelse. Dette kan du gøre ved at benytte din gamle vibrator og mærke efter, om du mangler flere centimeter i længde eller bredde. Husk på, at det kun er din nydelse, som skal være i fokus, når du skal vælge en ny vibrator. 

Nye vibrationer

Kvindekroppen reagerer på forskellige måder, efter den har født et barn. Du kan måske miste noget af følelsen, som du før havde, men det kan også være, at du er blevet mere følsom, så du ikke længere kan benytte den vibrator, som du før havde, da den nu er for voldsom. Uanset hvilken type af kvinde du er, så er det ganske naturligt, og nu er det vigtige, at du finde ren vibrator, som kan efterkomme dine behov. Når du skal finde en ny vibrator, så er det vigtigt, at du virkelig mærker efter, hvor følsom din krop er efter fødslen, da det hurtigt kan blive en kedsommelig oplevelse, hvis ikke den er kraftig nok, men det kan også nemt blive for voldsomt, hvis den har for mange hestekræfter. Prøv dig måske forsigtigt frem med din gamle vibrator eller med dig selv i starten og på denne måde finder du hurtigt ud af, hvad du har brug for. 

Nyt materiale

Din krop vil være sensitiv til nye ting, efter du har født. Det er ikke alle typer af vibratorer, som vil være behagelige at benytte, og det er derfor vigtigt, at du tænker dig om, når det kommer til valg af materiale. Her er silikone en god start, og du kan få mange forskellige typer af størrelser, som kan gøre oplevelsen bedre.