Sådan kommer du godt igennem en midtvejskrise som kvinde

Du har måske fået dine børn, giftet dig med en sød mand, har en fin villa og et fuldtidsjob – alligevel føles det som om, der mangler noget eller at der er noget galt.

Det er ofte sådan, mange kvinder føler det, når de står midt i en midtvejskrise. Ofte har de brugt alle de unge år på at opbygge familie eller karrierer, og pludselig står de og er blevet ældre og synes, at der mangler noget.

Men hvad er et, der mangler? Hvordan kommer man af med den følelse? Det kan være svært selv at finde ud af det.

Få hjælp af en professionel coach

Når du står midt i en midtvejskrise, så er du faktisk i en krisetilstand, hvor du ikke nødvendigvis selv kan se, hvad du skal gøre, for at få det bedre. Her er det, at en coach eller en terapeut kan hjælpe dig med at se på dit liv fra en anden vinkel. Dermed kan du måske bedre se, hvor det er, det går galt, og hvad du kan ændre, for at du kommer ud af din midtvejskrise.

Når du taler med en coach, en psykolog eller en terapeut omkring dit liv og din krise, så vil de kunne hjælpe dig med at se, hvad det egentlig er, du ønsker, uden at komme med sine egne meninger. Det er nemlig ikke op til coachen at fortælle dig præcist, hvad du skal gøre. Det er op til coachen at hjælpe dig med selv at indse, hvad der vil virke for lige netop dig. Det er din egen rejse.

Alle kan blive ramt af en midtvejskrise

Uanset om det udadtil ser ud som om du har det perfekte liv og har opnået alt, hvad du ville, med både børn, mand og karriere, eller om du er nået et punkt, hvor du bare har opgivet at danne din egen lille familie, kan du blive ramt af en midtvejskrise.

Krisen kan nemlig ramme alle mennesker, uanset hvad de har opnået eller hvad de har kæmpet for. Så du skal ikke være flov over at bede om hjælp til at komme ud af krisen uanset hvordan dit liv det ser ud. Man må gerne være træt af det hele, selvom man umiddelbart lever drømmen med både kernefamilie og job, eller selvom man har en fed karrierer og har givet den gas dér.