Har du brug for at passe ekstra godt på din hud, efter du er blevet mor?

Du har måske længe ikke rigtigt passet på din hud, og du har måske slet ikke gjort noget for, at den skal blive bedre. Du har i stedet bare fokuseret på de ting, der har fyldt meget, og det har ikke lige været din hudpleje. Men nu kan du se, at du har fået meget, tør hud, og du kan heller ikke helt undgå de nye strækmærker, der er kommet på din krop. Du har måske intet imod nogle af delene, men du vil gerne have, at din hud ser mere frisk ud, og du ønsker bare generelt at se mere frisk ud. Hvad kan du så gøre for at forbedre din hud?

Gode olier

En god olie kan gøre underværker for din hud. Den kan friske dig op, gøre din hud mere elastisk og tilføje meget fugt til din hud. MK olierne kan findes i forskellige udgaver, så du stadig kan bruge denne, hvis du ammer. Det er en kæmpe fordel, fordi du ellers skal være påpasselig med, hvad du bruger på din hud. Find gerne en MK olie forhandler og undersøg nærmere, hvis du netop søger efter en olie, som du som ammende også kan bruge.

Pas på huden i solen

Det er meget rart at sidde ude i solen og nyde varmen, men din hud er ikke så glad for alt den sol, og det skal du blot være opmærksom på. Det er selvfølgelig stadig muligt at være ude i solen, men du bør gerne være opmærksom på at passe lidt på med direkte sol. Herudover er det en god idé at huske solcremen i dit ansigt og gerne påføre flere gange om dagen. Det gælder egentlig for alt hud, der er eksponeret til solen, da solen ikke er god for den.