Milepælskort til alle de største øjeblikke

Som forældre kender vi alle sammen følelsen af at have lyst til at fastfryse et øjeblik og en vigtig og spændende tid. Når børnene bliver store får vi lyst til at tage tilbage til de første år, hvor der var kvalitetstid og der hele tiden skete noget nyt i sit barns liv. Desværre kan man ikke bare lige sådan rejse tilbage i tiden, men med de fine milepælskort fra WithWhite kommer du i hvert fald tæt på! Milepælskortene giver dig mulighed for, at huske alle de store og små øjeblikke igennem dit barns første år.

Milepælskortene er det oplagte valg til dig der ønsker at kunne se tilbage på de første spændende måneder og år. De elegante og tidsløse milepælskort fra WithWhite er designet så de er så nemme som overhovedet muligt for dig at bruge og de er perfekte til dig der måske ikke føler at du har tid til at udfylde en hel Barnets Bog. Milepælskortene er nemme og overskuelige og så er de det perfekte supplement til Barnets Bog.

Et skønt tilbageblik

Mange af os kender helt sikkert den hyggelige stemning der er når man sidder sammen med sin familie og kigger på billeder fra bryllupper, barnedåbe, konfirmationer, familiefester med mere. Når man ser billeder fra da man var lille er det en meget lille del man måske kan huske små bidder fra, men alligevel bliver der skabt en følelse af genkendelighed og det føles næsten som om at man er tilbage i lige netop det øjeblik. Men hos LittleHappy er vi også klar over at fotoalbummernes tid er forbi og at billeder bare gemmes og slettes igen igen på telefoner. Derfor er specielt de fine milepælskort, en oplagt idé til at skabe den følelse som vi andre har fået fra fotoalbum, for dit barn når det bliver ældre.

  • Til de første uger, måneder og år – Der er ingen tvivl om at den første uge og måned, og ikke mindst det første år, er en enorm milepæl for nybagte forældre. Derfor har indeholder sættet med milepælskort også flere kort der markere de første uger, måneder og år. Det giver dig mulighed for at se tilbage på den store udvikling dit barn gennemgår på en super fin måde.
  • Til de første egenskaber – Første gang baby vender sig, får fast føde og ikke mindst de første skridt er nogle virkelig vigtige milepæle som man gerne vil kunne se tilbage på og måske endda huske den eksakte dato. Sættet indeholder derfor også en række milepælskort hvor fokus er på alle de ting som dit barn lærer og opnår gennem det første års tid.
  • Til de første ord – Vi kan helt sikkert huske første gang vores barn sagde “far” eller “mor” og det er ret ubeskriveligt. Men på de tilhørende milepælskort har du mulighed for at skrive bag på hvornår og hvordan det skete.

Tilbageblik på minder på den nemme måde

I en travl hverdag og med et barn (eller flere) på armen kan det være svært at finde tid til at sætte sig ned og finde tid til at bruge den tid man gerne vil på at udfylde en Barnets Bog. Men man kan stadig have en enorm lyst til at lave disse tilbageblik. Her kommer de populære milepælskort ind i billedet for WithWhite har nemlig formået at gøre det nemt og overskueligt, også i hverdagen, at forevige de største øjeblikke i dit barns første år. De 33 forskellige kort er alle i et super fint og enkelt design og med linjer bagpå så du kan skrive lidt om den milepæl dit barn nu har ramt. Du kan eksempelvis forevige minderne ved, at tage et billede af dit barn med milepælskortet og skrive lidt om det samt datoen og så lægge kortet ned i den tilhørende stofpose, der stille og roligt vil blive fyldt op med fantastiske minder.