Gør haven sjovere med en trampolin i de varme måneder

For tiden bliver det anbefalet, at vi bliver hjemme så meget så muligt. Det kan dog være en trist omgang for børn, der gerne vil ud at bevæge sig. Og vi ved jo at motion er sundt, men selvom vi ikke kan komme ud og lave sport med kammeraterne, skal vi bevæge os alligevel. Der findes mange fantastiske ting til udendørs leg og en af de mest populære er uden tvivl at hoppe og og ned.

En god og sjov måde at få brændt noget krudt af, er med en trampolin, der kan sættes op ude i haven. De varme måneder begynder at nærme sig, og så bliver det kun endnu sjovere at hoppe rundt udenfor.

Kig efter dette

Når du vil købe en havetrampolin, er der nogle vigtige ting at have i mente. Selvfølgelig skal du være sikker på at størrelsen er passende til haven, og at der er plads til at man kan gå rundt om den.
Derudover skal man gerne have en trampolin med noget vægt til sig, da det gør den mere stabil, og man kan som regel mærke at det er nemmere at hoppe på den. Nogle vælger at grave den ned, da det kan være med til at stabilisere trampolinen, så den ikke vælter, og man ikke kan falde ned fra den. Herunder skal stellet også være af noget ordentligt materiale og tykt nok. Jo tykkere rør, jo højere kvalitet.
Hvis de voksne skal lege med på trampolinen, skal fjedrene også være kraftige og tykke. På den måde kan de holde til mere vægt, og måske også mere voldsom hoppen. Fjedrene er med til at afgøre belastningen på trampolinen, som man også skal holde øje med.
Kantpuden og springdugen skal være sikre, så her er lidt om sikkerhed.

Hav sikkerheden i top

For at undgå skader og skrammer, er det vigtigt den er stabil som tidligere omtalt.
Kantpuden er en vigtig faktor i dette, da mangel på den, ofte er skyld i mange skader. Den dækker fjedrene, og hvis man kommer til at hoppe ind i dem, kan man sidde fast og få nogle grimme sår. Puden er tilmed med til at sikre, at man lander blødere og ikke får stød op i kroppen.
Springdugen skal være tyk og ordentligt spændt fast til stellet. Når dugen er tyk, ved man at den er syet i mange lag, og det gør at den kan holde meget længere.