Få den sjoveste polterabend

Polterabend er en tradition, der virkelig giver den kommende brud eller brudgom minder for livet, og derfor er det også vigtigt, at man formår at gøre den så sjov som mulig. Noget af det, der virkelig kan gøre det grænseoverskridende og hyldende morsomt er frække kostumer til mænd, hvor du kan få den kommende gom til at skulle klæde sig i noget tøj, der ligger meget langt fra, hvad han er vant til, og som formentlig kan få kinderne til at blusse godt rødt.

Ligeledes er der kostumer til kvinder, der kun lige akkurat dækker, hvad der er brug for, ligesom kjolernes længde ikke når særligt langt ned på låret. Det kan også være en del af en række udfordringer til en julefrokost med vennerne, at det pludseligt bliver en del af det, og der er med sikkerhed garanteret grin og glade dage med de lidt mere frække kostumer.

Mere sobre udklædninger

Hvis det ikke lige er de frække kostumer, der er målet, så kan du tage et kig her. Her linkes du til forsiden af en hjemmeside, der udelukkende arbejder for at gøre dit arbejde med at vælge en udklædning lettere. Du får derfor et overblik over mange forskellige temaer, begivenheder og lejligheder, hvor forskellige udklædninger kan give mening, og der er meget inspiration at hente, når du ikke helt ved, hvad det egentlig er, du går efter eller godt kunne tænke dig.

Siden er bygget tematisk op, så du for eksempel kan klikke dig ind på en artikel, der specifikt fokuserer på udklædninger, der kan bruges til halloween. Her vil du blive præsenteret for de lidt mere uhyggelige udklædninger, men er du til noget mere hyggeligt er der blandt andet Teletubbies eller Mario og Luigi, som samtidig er nogle af de udklædninger, de andre gæster helt sikkert vil genkende og kende til på forhånd.