Din guide til den dejligste konfirmation

Selvom årstiden ikke umiddelbart giver associationer til stolte præster og spændte konfirmander, så er der alligevel ikke særligt længe til, at de første konfirmationer går i gang. Og hvis du selv står for at planlægge én, så er det med at være i god tid. Du skal måske både sørge for mad, pynt og gæstelister samt hjælpe dit barn med at udvælge det helt rigtige konfirmationstøj. Listen er langt, og derfor er det en god idé at gå i gang så tidligt som muligt. Det kan du få hjælp til i denne guide.

Lej et festtelt

Vi lever i en usikker tid, hvor det bestemt ikke er givet på forhånd hvor mange gæster, der må komme til konfirmationen. Derfor er det vigtigt, at du tager Corona med i dine overvejelser, selvom det ganske vist ikke passer særligt godt til den skønne milepæl, som konfirmationen kan være. Men der er heldigvis en række forskellige ting, du kan gøre. Du kan for eksempel leje et festtelt, for det er en glimrende måde at sørge for, at der er plads til alle. Og findes der noget mere vidunderligt end at fejre konfirmationen i en dejlig have?

Maden

Maden er en vigtig del af konfirmationen, og derfor er det vigtigt at begynde at tale med dit barn om det så tidligt som muligt. Der skal naturligvis være noget mad, som dit barn er glad for, men det kan også være nødvendigt at sætte nogle grænser. Uanset hvad skal I nok have fat i en kok i god tid, for de kan hurtigt blive booket op, så snart konfirmationssæsonen går i gang. Du kan naturligvis også vælge at lave maden selv, men det kræver nok, at du får nogle venner eller familiemedlemmer til at give en hånd med. Det kan nemlig blive meget omfattende at gøre alene.