Er du en livsnyder?

Livet er lidt af en sjov størrelse. Nogle gange kan det gå så frygtelig langsomt og det føles som om, at man aldrig kommer videre. Måske dine børn vil kunne relatere til det? Men for dig går tiden sikkert alt for stærkt. Børnene bliver så hurtigt store. Den ene dag går de med ble og den næste dag har de pakket og er ved at flytte hjemmefra, klar til snart at stifte deres egen familie.

Hvad vil du give dine børn med videre i livet?

For mange forældre er det vigtigt at tilbringe så meget tid med børnene som muligt. På samme måde at give børnene en god relation til bedsteforældrene. Uanset alder har man mange ting man kan lære hinanden på kryds og tværs.

De kære bedsteforældre

Mange oplever at jo ældre de bliver jo hurtigere føles det som om tiden går. Tiden går også kun en vej og når tiden er inde til det sidste åndedrag efter forhåbentlig mange gode år med minder skabt med de mange børnebørn og den store familie, er det rart som tilbageværende at vide, hvor man kan finde hjælp. På bedemand-danmark.dk kan du finde en bedemand i nærheden af hvor du bor, så der kan blive arrangeret en ordentlig afsked, hvor alle de gode historier og minder kan blive fortalt i det liv der er levet. Historier man kan give videre til sine børn, som både du og børnene kan tage til sig og måske bruge i jeres eget liv.

Fang alle de små øjeblikke

En tur på stranden hvor alle smiler, griner og hygger sig, unge som gamle kan være en dag børnene husker lang tid frem. De dage, hvor man virkelig mærker hinandens nærvær og bare nyder hinandens selskab i fulde drag er mere end guld værd. Det er dage som dem der gør, at man får et lille smil på læben, når man tænker tilbage på dem.