Tag på ferie med hele familien i bagagen

Familietur

Der findes ikke noget mere besværligt end at skulle pakke hele familien ind i en lille bil for at køre på ferie langt sydpå. Men der findes også andre måder, hvor hele familien kan tage afsted uden at føle sig klemt. Hvis du tænker over det, kræver det ikke meget andet end en minibus, hvis jeres næste familieferie skal blive en smule bedre. Ved at leje en minibus kan I pakke alle de kufferter, I måtte have brug for, og der vil stadig være plads til at bevæge armene på turen. Er det spændende for jer, kan man leje bus med chauffør flere steder.

Planlæg kør-selv-ferien med ro i maven

I kender det sikkert fra tidligere år, hvor børnene bliver alt for urolige på bagsædet i løbet af den lange tur på de tyske motorveje. Det begynder i det små, men efter kort tid, forsøger det ene barn at overdøve det andet, og pludselig er det ikke til at være i den lille familiebil. Ikke alene larmer der ufatteligt meget, men der bliver også hurtigt meget indelukket for alle i bilen. Rigtig mange børnefamilier nyder at planlægge ferier sydpå, hvor de selv vælger at køre hele turen derned. Det er en del af oplevelsen, men den del af oplevelsen kan hurtigt blive irriterende, hvis børnene ikke er tilfredse på bagsædet.

Hvis I vælger at leje en minibus til jeres næste ferie, er I garanteret meget mere plads og meget bedre forhold til jeres børn – og til jer selv for den sags skyld. Ved at booke en minibus til jeres næste ferie skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt der er for meget eller for lidt plads til alle jeres kufferter, oppustelige badedyr eller brætspil, som I gerne vil have med på turen. Der vil stadig være godt med benplads til både jer og børnene på bagsædet.

Vælg minibussen til ferien, og lad børn være børn

Med en minibus til jeres næste kør-selv-ferie er der plads til, at jeres børn bare kan være børn. De skal ikke sidde klemt sammen omme på bagsædet mellem en eller flere kufferter eller tasker, som I ikke kunne klemme ind i bagagerummet – og som I sikkert ikke skal bruge alligevel. En minibus giver jer også friheden til at kunne opleve og udforske andre områder af jeres kør-selv-ferie, som I ellers normalt ikke ville være parate til i en tætpakket familiebil.

Det er faktisk ligegyldigt, om I skal køre hele vejen til Syditalien eller bare den anden ende af Danmark for at tage i sommerhus. Hvis I lejer en minibus til turen, gør I jer selv en kæmpe tjeneste, hvor I ikke skal bruge alt for meget tid på at Tetris-pakke jeres bil, mens ungerne skal klemme sig sammen på bagsædet. Når I vælger en minibus til jeres næste ferie, har I allerede valgt en grad af komfort til ferien, som jeres børn kommer til at sætte pris på – især når de falder i søvn i bilen. I vil også selv sætte pris på, at børnene får ekstra plads til at kunne bevæge benene, så der ikke forekommer nær så meget brok.