Flyv til Færøerne ved næste familieferie

Skal næste ferie holdes et sted med skøn natur, men ro til at dvæle ved sig selv? Måske et sted med stabil temperatur, der ikke er hed om sommeren eller isnende kold om vinteren? Hvis ja, så tag et fly til Færøerne og hav børnene med på en tur, hvor I alle får masser af sund luft og et afbræk fra hverdagens mange sanseindtryk. Her kan din familie lade batterierne op.

Trods øerne er beboet af ca. 48.500 mennesker, byder de i alt 18 øer stadig på udsøgte naturoplevelser ved søer og dale. Find rigt plante- og dyreliv med de verdenskendte, prægtige fugleflokke som én af mange seværdigheder. Se grundene til at tage på ferie til Færøerne her.

Færinger og danskere har meget tilfælles

Færøerne hører juridisk under Danmark, men har deres eget selvstyre. Færinger nedstammer fra vikingerne, hvilket giver dem og danskere en fælles historie. Og præcist ligesom mange amerikanere ynder at tage til England på ferie, da de deler sprog og kultur med landets indfødte, tager mange danskere til Færøerne for at møde nye omgivelser, men samme type mennesker. Lokalbefolkningen snakker perfekt dansk, om end færøsk er det officielle sprog.

Mild temperatur året rundt

Da Færøerne er omgivet af vand, rammer hverken somre eller vintre så hårdt, som de gør for fastland. Golfstrømmen sørger for at sende varme op for at tage brodden af vinteren, så temperaturen for det meste holder sig lige over frysepunktet. Omvendt bliver der aldrig hedt om sommeren, da det kolde vand køler området ned. Det giver ca. 13 grader på varme dage.

Find den billigste flybillet

At finde den billigste og bedste flybillet til Færøerne kan godt være lidt af en øvelse, da flyselskaber som bekendt tilbyder forskellige flyklasser, hvor både selskab og klasse spiller ind på prisen. Så overvej at sammenligne flypriser, hvilket flere sider på nettet gør muligt for dig.