Sådan planlægger du en bilferie med familien

Kunne du godt tænke dig at tage på en getaway med familien? Så overvej en bilferie. Det er en af danskernes foretrukne ferietyper. Du kan tage tingene i dit helt eget tempo, og der er masser af fleksibilitet forbundet med en bilferie. I denne guide får du 3 gode råd til at planlægge og blive klar til at drage afsted på bilferie.

Gør din bil køreklar

Vil du afsted på bilferie, kræver det vel at mærke, at din bil er køreklar. Du kan gøre som så mange andre og booke tid til et servicetjek inden afgang, hvis du vil være helt sikker på, at din bil er klar til at køre på bilferie i.

Har du ikke en bil, udelukker det ikke muligheden for at tage på en bilferie. Der findes mange attraktive tilbud på leje af bil, og leasing i kortere perioder kan sågar også betale sig. Du kan blive klogere på leasing af bil hos perb cars.

Planlæg ruten hjemmefra

Det gode ved at tage på bilferie er, at du helt selv kan bestemme, hvor bilen tager jer hen. Du har altså massevis af frihed, som du kan bruge på lige netop det, du lyster. På trods af, at det kan være befriende at være impulsiv og spontan i løbet af turen, så er det alligevel rart at planlægge bare en lille smule hjemmefra. Undersøg for eksempel ruter, overnatningsmuligheder og andre væsentlige informationer, inden du drager afsted med familien.

Sørg for underholdning til børnene

Bilferier er forbundet med lang rejsetid, så du kan godt forvente at tilbringe mange timer i bilen. Den lange rejsetid kan du gøre sjovere ved at medbringe forskellige former for underholdning. Det er især en god idé, hvis du har mindre børn med i bilen. Her har barnet brug for noget at kunne rette opmærksomheden imod og dermed blive stimuleret af.