Skal du til Toscana i sommerferien?

De fleste danskere er efterhånden begyndt at undersøge mulighederne for sommerferien anno 2023, hvis ikke den allerede er bestilt og planlagt. Men står du stadig og ved ikke, hvor du skal tage familien hen i år, kunne den meget vel gå til Toscana-området i Italien. Toscana er højt elsket af mange og det er ikke svært at forstå grunden til dette.

Historisk

Toscana regionen er bestående af lang række byer, der har ganske unikke historier bag sig. Disse kommer til udtryk i byerne via de smalle gader, flotte bygninger og ruiner. Historier, der trækker sig helt tilbage til middelalderen. Så er man bare den mindste smule interesseret i historie, vil man ikke kede sig i Toscana. Lyder dette som noget for dig og din familie, så book ferie til Toscana her.

Kulinarisk

Udover den historiske del af Toscana er byen også et sandt kulinarisk Mekka, hvor maden og vinen flyder. Specialiteterne fra byen og området dækker over alt fra trøfler til kød – og så meget mere. Man vil i hvert fald ikke gå sulten i seng på ferien til Toscana.

Landskaber

Toscana har nogle af Italiens smukkeste landskaber, hvoraf nogle er skabt af naturen og andre af mennesket. De toscanske landskaber bærer særligt præg af bølgede bakker, små byer, smukke marker samt en gennemtrængende frodighed og ro.

Indkvartering

Når det kommer til ferie i Toscana er det også væsentligt at snakke om indkvarteringen, da denne ikke er som andre feriedestinationer. Toscana er ikke præget af store hoteller og ferieresorter, men derimod vil det ofte være små huse eller villaer, man vil indlogere sig i på ferien hertil. Dette giver også en mere autentisk forståelse for livsstilen og væremåden i regionen. Hvis aftensmaden så består af en pastaret med olivenolie og trøffel, som man parrer med en lokal vin, så har man den fulde Toscana-oplevelse.