Bliv campist til billige penge

Hvordan ser den perfekte ferie ud? Svaret vil højst sandsynligt variere, alt efter hvem man beder overveje det. Er det en med insektfobi, er en ferie på et flerstjernet hotel måske i højsædet, mens en gammel spejder vil foretrække den altid oplevelsesrige campingferie i naturen.

Intet behov for ny feriebolig

Apropos campingferie, så kan du næsten ikke undslippe mindst en af slagsen i dit liv. Problemet for førstegangscampister er, at de endnu ikke har afprøvet det og derfor ikke ved, om det er noget for dem. De skal dog stadig have enten et telt eller en campingvogn med, medmindre de vil skære lidt ned på selve campingoplevelsen ved at leje en hytte på campingpladsen. Skyd genvej til dejlige ferieoplevelser med børnene i en brugt campingvogn. En brugt campingvogn koster sjældent det samme svimlende beløb som en spritny. Det er altså det optimale valg for familier, hvor rådighedsbeløbet er for lavt til en ny campingvogn, eller hvor det ikke er planen at gøre det til en tradition. Dine børn vil uden tvivl kunne finde sig lige så godt tilrette i en brugt campingvogn, som de ville kunne i en, der aldrig har været i brug.

Vågn i sneen

Der er en klar tendens til at drage på campingferie om sommeren end om vinteren. Om sommeren kan du både nyde en kølig is, lege rundt i varmen og bade. Men der er noget charmerende ved at opleve vinterlandskaberne fra et campist-perspektiv. Du kan uden større vanskeligheder finde en funktionsdygtig campingvogn beregnet til vinterbrug. Hvad der adskiller en sådan fra en normal campingvogn, er bl.a. varmen. Der er for eksempel vandbåren gulvvarme og indbygget ALDE-centralvarme i nogle. Det vil være en utraditionel og spændende oplevelse for både dig og børnene. Det skal desuden påpeges, at de mange steder tester de brugte campingvognes kvalitet, så køber kan forsikres om, at den fungerer som beregnet.