Skal du ud at rejse med dine børn?

familietur

Denne artikel indeholder reklame.

Der er ikke lang tid til, at vi nærmer os den næste ferie, som måske skal være en tur på ski? Vinterferien er den typiske ferie, hvor mange børnefamilier drager mod syd eller nord for at få gode oplevelser ned ad bjergene. Men hvordan kommer man bedst muligt derned eller derop? Mange tager til Frankrig eller Østrig, hvis de gerne vil på alpinski, og det kan sommetider godt betale sig at undersøge transportmulighederne, inden I pakker bilen.

Tag bus, så du selv slipper for at køre

Der er rigtig mange familier, der selv pakker bilen og suser af sted på skiferie, men ville det ikke være skønt, hvis I alle kunne få lidt søvn undervejs? Hvis I undersøger mulighederne, kan I nemlig finde busser, som kører ned igennem Europa, hvor både du og dine børn kan få slappet lidt af, inden den står på en uges ski.

Det kan være hårdt at køre hele vejen til Østrig eller Frankrig, og det kræver, at der er flere i bilen, som kan køre noget ad vejen. Derfor anbefaler vi, at du tjekker dine muligheder ud, da der er flere busselskaber, som gerne vil transportere jer på ferie.

Er I mange, som skal afsted?

Hvis I er mange, der skal afsted, vil mange være tilbøjelige til at køre i flere biler. Men I kan også leje en bus, hvor der er vil være en chauffør, som kører jer hele vejen til destinationen. Dette anbefaler vi, da det både er mere miljøvenligt, og det giver en super god stemning at være samlet, når I tager afsted.

Der er igen den fordel, at der ikke er en eller flere af jer, som skal sætte jer bag rattet, da I bliver transporteret af en chauffør, der kender vejene og de gode ruter. Du kan se på denne side, om det er muligt at leje en bus til din destination. Det vil både være muligt at leje minibusser eller store busser, hvis I skal rigtig mange afsted.

Skal I på miniferie?

Det er rigtig fint at gøre lidt ekstra ud af turen. Hvis I tager en hel uge på ski, så gør det ikke noget, at I bruger et døgn i en bus, hvor der bliver hygget med diverse snacks, spil og musik. Men hvis I skal på en lille rejse over en forlænget weekend, er der også altid mulighed for at tage et fly. På den måde sparer I meget tid, da det ikke tager lang tid at komme til Østrig eller Frankrig med en flyver, og det er meget overskueligt, hvis I har flere børn at passe på.

I vil derfor kunne opnå mere tid på ski, hvis I vælger at tage et fly, idet I ikke bruger to af jeres fire dage på en bustur. Der er mange, som vælger denne løsning, hvis de ikke skal være væk i længere tid. Det er altid muligt at få alt skiudstyr med i flyveren, men man kan også altid leje udstyr på destinationen, specielt hvis I skal til steder, som er præget meget af turisme omkring ski.