Sådan får du tid til at træne

De fleste forældre kender nok til, at det kan være svært for alvor at passe sin træning, når man har børn. Især når børnene er små, kan det godt være lidt af et problem at få tid til at snøre løbeskoene og komme ud på fodboldbanen. Men det er rigtig ærgerligt, hvis man helt lægger træningen på hylden, for næsten alle mennesker har nemlig rigtig godt af at dyrke motion. Samtidig kan det være en stor inspiration for børnene at se deres forældre træne, og det opmuntrer dem typisk til selv at være aktive.

Lidt træning er bedre end ingen træning

Det er vigtigt at huske på, at lidt træning er bedre end ingen træning. Der er ingen grund til at træne op til at løbe et maraton, hvis det ikke kan lade sig gøre. I stedet bør du sætte fokus på de små situationer i hverdagen, hvor det for eksempel er muligt at komme ud på en lille løbetur. Måske kan du nå at komme ud at spille noget fodbold, inden du henter børnene i institutionen? Måske kan du bruge lidt tid på løbebåndet, mens børnene ser fjernsyn? Uanset hvad skal du huske at fejre de små sejre og ikke få dårlig samvittighed over at træne mindre, end før du blev forælder.

Få fat i det rigtige udstyr

Hvis du ikke har særligt meget tid til at træne i hverdagen, er det ekstra vigtigt, at du får noget ud af tiden, når du er i gang. Derfor er det en god idé at sørge for, at dit træningsudstyr er i rigtig god kvalitet. Dette gælder også for dine fodboldstøvler, hvis du kan lide at give den gas med en fodbold i din fritid. Dit sportstøj og dine fodboldstøvler skal kunne holde i mange år, og derfor kan du med fordel tage et kig på hjemmesiden https://www.intersport.dk/maerker/adidas/.