Hold dine børn sunde og raske

Enhver forælder vil godt have at deres børn er sunde og raske, men hvordan gør man egentlig det? Hvis du er i tvivl, så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få hjælp til hvordan man kan holde sine børn raske og sunde.

Vask hænder

Det er ekstrem vigtigt at du, som forælder, får vasket dine hænder mange gange i løbet af en dag. Dette skal gøres efter toiletbesøg, efter bleskift, hvis du har været ude, inden madlavning og flere. Det er ekstrem vigtigt, da der sætter sig en masse bakterier på hænderne i løbet af en dag. Babyer har ikke et stærkt immunforsvar, så derfor er det vigtigt at der ikke er mange bakterier.

Søvn

Noget andet utroligt vigtigt er, at barnet får nok søvn. En god søvn er med til at styrke immunforsvaret hos babyen. Når barnet har sovet nok, er det også i et bedre humør. Som voksen kender vi det også. Hvis vi ikke får nok søvn er vi lidt sure og irriterende. Det samme er ved børn.

Hold dem rene

Et andet godt råd er at holde dem rene. Dette er både dejligt for dig og for barnet. Vær sikker på at skifte dem hyppigt nok, sådan at de ikke sidder med en våd eller beskidt ble i flere timer. Man skal også huske at gøre de små steder rent. For eksempel øret, her kan der let sætte sig en masse ørevoks. Det er vigtigt at man ikke bruger en vatpind. Dette gælder både for børn og voksne. En vatpind skubber bare ørevokset længere ind i øret. Et alternativ kunne være at bruge toiletpapir, hvis man kun har lidt ørevoks.

Vis kærlighed

Det sidste råd er at man skal vise sine børn kærlighed. Det er simpelthen så vigtigt. Dette kan påvirke dem rigtig meget og man vil kunne se det i deres senere liv.