Disse terapiformer kan give øget livsglæde

Kranio Sakral terapi

Både mor og baby kan være stresset og have smerter i kroppen grundet spændinger.  Især hvis fødslen har været særligt hård kan det giver traumer i krop på både mor og barn, som senere kan sætte sig til alvorlige problemer.

Når man får løsnet spændingerne, så bliver der plads til den livsglæde, som det gerne skulle være at få et barn.

Varmtvandssvømning kan være godt for musklerne, ligesom yoga og alle former for massage, men da din baby ikke selv kan fortælle, hvor i kroppen det gør ondt, kan det også være en ide at søge mere professionelle løsninger som f.eks. fysioterapi eller Kranio Sakral terapi.

Kranio Sakral terapi påvirker kroppens evne til at hele sig selv og er altså uafhængig af øvelser.

Det er ganske veldokumenteret, at det kan virke på f.eks.:

  • Nakkesmerter
  • Kolik
  • Hovedpine
  • Migræne
  • Fordøjelsesproblemer
  • Hormonelle problemer

Hjælp dit kolik ramte barn

Med et lille spædbarn har du sikkert nok at se til, søvnen er i forvejen nede på et minimum, og du skal stadig tage dig af eventuelle søskende, dine nærmeste og hus.

Det kan på mange måder være hårdt både for parforholdet, økonomien men også for dig selv og din psyke at få et lille barn.

Når du så pludselig står med et barn, der er utrøstelig og græder og græder, uden at lægen eller sundhedsplejersken kan komme med en egentlig forklaring, så begynder frustrationerne at melde sig.

Hvor kan jeg få hjælp?

Du søger måske desperat rundt på nettet efter noget, der kan hjælpe dig, og du har spurgt alle i din omgangskreds.

De har allesammen prøvet forskellige alternative behandlinger, og kan derfor anbefale alt muligt, men hvordan vælger du så?

Det er svært at pege på én konkret løsning. Mange har dog gode erfaringer med at gå til en osteopat, der kan kigge nærmere på barnet.