Sæt en stopper for skrammerne med en dørstopper

De fleste med børn kan relatere til en dør, der smækker i tide og utide, når teenageren i familien bliver frustreret. Eller når man har har hænderne fulde af indkøbsposer, og benytter sig af albuerne til at åbne døren med. Måske man er lidt ude af balance og får skubbet døren op i væggen, så der bliver et mærke. Måske det mindste barn i familien bryder ud i gråd, fordi de har fået deres fingre i klemme i døren. Hvis du kan nikke genkende til ovenstående, så læs med i artiklen herunder og beskyt husets vægge. 

Træt af mærker i væggen?

Til dagligt er området ved dørene i hjemmet udsatte. Vi går igennem dem flere gange dagligt, enten fordi familiens mindste leger, hvis teenageren er sur eller når der skal løftes varer ind fra bilen. Måske du bor i et ældre hus, og efterhånden ses der tydelige tegn på brugsspor. Eller er du lige flyttet ind i et helt nybygget parcelhus, hvor malingen og filten på væggen stadig er intakt. For at beskytte dine vægge lidt endnu kan du bruge en dørstopper. Med sådan en kan du gøre en stor forskel for væggens udseende, da den beskytter væggene. Så er du også fri for høje brag, når der er gennemtræk i huset, og mærker fra mødet mellem dør og væg. Hos Harald Nyborg findes der blandt andet et stort udvalg af dørstoppere, som kan hjælpe dig og dine vægge på godt vej. 

Der findes mange former forskellige og i mange forskellige designs. Du kan blandt andet få dem, som bruges til at holde døre åbne. Det kan ofte være meget smart, hvis man har et behov for at gå frem og tilbage mellem to rum, at døren altid står i spænd. Med mange dørstoppere kan du selv vælge, om den enten skal være placeret på gulvet eller i bunden af væggen. Det kommer an på, hvad der passer bedst ind i dit hjem. 

Dørstoppere til børn 

Hvis i har små børn, kan det være en stor sikkerhed at vide børnene ikke kan få deres fingre i klemme i dørene. Her kan en den også være behjælpelig. Der findes nemlig dørstoppere, som kan monteres på dørens yderkanter, hvilket sikrer, at døren ikke kan smække i, og ingen børnefingre kommer til skade. De fås ofte i meget børnevenlige designs i alverdens figurer.