Sådan får du bedst styr på bakterierne i hjemmet

Enhver børnefamilie kender helt sikkert godt til de mange problemer, der kommer, når vinteren begynder at få rigtig godt fat i os alle. Her taler vi naturligvis om de mange bakterier, som formår at komme med hjem – om det så er fra arbejdspladser, børnehaver eller skolen. Bakterierne lever et godt liv hos den travle børnefamilie, på trods af at der bliver foretaget forskellige aktioner imod disse.

Her finder du tre tips til, hvordan du bedst får styr på bakterierne i hjemmet.

En god gennemgang af de mange overflader

Først og fremmest vil det være en stor fordel for din familie, hvis I anskaffer jer en god overfladedesinfektion. Men denne bliver I hurtigt og nemt forsikret om, at der i det mindste på husets mange overflade er godt styr på bakterierne.

Overfladerne er netop det sted, hvor mange børnefingre kommer i kontakt, og er disse forsikret som rene og uden bakterier, er det også første skridt mod bekæmpelsen af forskellige forkølelser og andre sygdomme.

Frisk luft hverdag

Et andet forsvar mod de mange bakterier er god udluftning – både i de varme måneder men bestemt også i løbet af vinteren. Det behøver ikke at betyde, at I lukker al varmen ud, til gengæld betyder det, at de mange bakterier får svært ved at holde sig fast inde i hjemmet.

Den gode friske luft er et helt naturligt skridt mod et bakteriefrit hjem.

At holde snavset og bakterierne nede

Det er også helt centralt, at hele familien er med til at holde snavset og de mange bakterier nede. Ved at forsikre at dette bliver holdt væk fra de mange kroge af huset, giver I altså jer selv de bedste forudsætninger for at leve i en hverdag uden sygdomme, der rammer hele familien.

For mange bliver det samtidig nemmere at holde nede, hvis der er et konstant fokus.