Nyd sommeren og flyt slyngevuggen udenfor

Slyngevugge

Sommeren er for alvor over os og det kan være det perfekte tidspunkt til at komme ud i det fri og opleve nye eventyr. Dog tænker man det kan være lidt vanskeligt at komme ud og nyde solen for alvor her i den varme tid, når man har små børn med fastlagte soverutiner. Så kan man hurtigt føle sig lidt låst og fanget.

Mange tænker en slyngevugge som noget stationært og ikke flytbart, som udelukkende kun hører hjemme indenfor huset fire vægge. Du kan dog med fordel tage slyngevuggen udenfor og lade barnet mærke en let sommerbrise og en smule solskin. Det giver også dig mulighed for at få sand og græs mellem tæerne og høre det blide sus fra trætoppene, som svajer blidt i takt med vinden.

 

Hvad skal du overveje når du tager slyngevuggen med ud?

For at en slyngevugge skal kunne være udenfor skal du først og fremmest finde et passende sted til den. Det afhænger af hvorvidt du har et stativ til din slyngevugge eller den blot skal hænge i noget. Dernæst skal du tjekke hvorvidt stedet rent faktisk kan holde til vægten, hvis du har valgt at hænge slyngevuggen op. Prøv at anvende noget “test” vægt, som gerne er noget højere end barnets faktiske vægt for at sikre at stedet du har fundet er solidt nok.

 

Et sikkert sted for slyngevuggen

Til sidst skal du sørge for at slyngevuggen selvfølgelig ikke står for udsat i forhold til solen og samtidigt med at det ikke er alt for blæsende på dagen. Du skal specielt være opmærksom hvis du skulle vælge at baby skal putte med en dyne, da temperaturen hurtigt kan stige. Lad derfor aldrig slyngevuggen stå ubevogtet. Det betyder ikke det store uanset om du bor i lejlighed eller hus. Huset har selvfølgelig en klar fordel i forbindelse med den tilknyttet have, men du har også mulighed for at besøge en evt. gårdhave hvis du bor i en lejlighed eller endda besøge parker tæt på.

 

Skab en oase udenfor med slyngevuggen

Forestil dig scenariet at du kan finde en  perfekt lille oase i haven, hvor du kan nyde godt at det gode vejr samtidigt med at den mindste også får indtryk og stimuli fra den store verden udenfor. Det kan være det perfekte mulighed for at få lidt familiehygge ude i det blå. Hvis du er en ejer af et stativ til slyngevuggen får du endnu mere bevægelses frihed ude i haven og er således ikke hindret af andet end solen. Bonus tip. Du kan selvfølgelig også tage slyngevuggen med på din næste rejse, om det er i det store udland eller om det er en Danmarks turne.

Hvis du er på udkig efter de bedste slyngevugger på markedet og ønsker at få en detaljeret gennemgang, så find de bedste slyngevugger her.