Sådan kan du få smartere sko

Der er mange måder at udtrykke sig på, og én af dem er med skoene. Det er muligt at personliggøre sko på mere end én måde, lige fra snørebånd til speciallavet malerarbejde.

I artiklen her vil du får tips og tricks til, hvordan du kan personliggøre dine sko. Det behøver hverken være dyrt eller besværligt, og ofte er resultatet overraskende – også selvom det kun er dig, der sætter pris på det. Udtryk handler om, hvordan du vil ses, og selv de små detaljer nede ved skoene tæller.

Snørebånd

Snørebånd er den nemmeste måde at personliggøre sko. Du kan købe flade læder snørebånd eller nogle specialdesignede med logo, mønster, figurer eller pride-flag. Det er den perfekte måde at udtrykke din personlighed og dine interesser, og så er det nemt at skifte dine snørebånd ud.

Under alle omstændigheder bliver dine snørebånd før eller siden trætte. Alt afhængig af kvaliteten kan de holde kortere eller længere end selve skoene, men du kan altid skifte dem ud før tid.

Du kan tilpasse dine sko til årstiden eller begivenheden med snørebånd, og det er en meget diskret og sjov måde at matche til tøj eller dine omgivelser. Det kan godt være svært at udskifte snørebånd de første gange, men når først du lige har fanget en god metode, vil det ikke tage lang tid.

Sjove snørebånd er desuden en god måde at gøre børn begejstrede for deres sko.

Malerarbejde på sko

Det er moderne med malerarbejde på sko. Ofte er det noget, der gøres af nogen med erfaring, da det kræver særlige materialer, for at malingen kan holde.

Malerarbejde på sko er oftest kun muligt på sko med meget lyse farver, enten pastel eller direkte hvid. Du kan få lavet lige det, du vil, men prisen kan godt stige en del. Sko, der er blevet specialmalede, er perfekte til uformelle begivenheder, som dog sætter sig ud over den almindelige hverdag.

For mange er det blevet en hobby at male på sko, og ofte bruges der specielle tuscher, så man kan få det bedst mulige billede. Skoene kan være en god gave eller en særlig form for udtryk for dig, der går op i dit fodtøj på et mere afslappet niveau.

Du kan søge rundt på nettet for at finde nogen, der kan specialmale sko til dig, men indtil videre får du de bedste resultater ved at se mod udlandet.