Få helt styr på gaderoben til den lille ved hjælp af denne artikel

En gang i mellem skal der nok ske store skift i gaderoben. Det behøver ikke være store skift, men der skal bruges noget nyt tøj. Måske nogle nye bukser eller en ny bluse. Når de små leger, kan tøjet også nemt gå stykker ude på legepladsen, og det er et godt tegn på, at barnet hygger sig. Men på et tidspunkt kræver det dog, at det der er blevet smidt ud, bliver erstattet med noget nyt pænt tøj. Men hvad kan du dog finde på at købe til den lille? Læs med her.

Flere bodyer

Til den helt lilles gaderobe, kan der næsten ikke være nok bodyer. De bliver tit beskidte af mad eller leg, og det er godt at have en masse erstatninger i skabet, så i ikke ender med at skulle tage den beskidte på, når i skal på besøg hos bedstemor. Du har måske en masse i skabet i forvejen, men du kan jo overveje, om du ikke kan bruge lidt mere. Det er trods alt noget, som den lille har i brug næsten hver dag – se mere her.

En ny jakke

Det er nu, at du kan skifte jakken ud. Der er stadig ret koldt udenfor, så måske vinterjakken skal gemmes lidt endnu, men du kan begynde at købe lidt lettere jakker, end vinterjakker. Nu skal solen helst begynde at varme mere, og vi håber på, at regnen og blæsten holder op, så vi får mulighed for at mærke, at der alligevel er blevet lidt varmere.

Hue

En hue kan dog stadig være meget vigtig at have med, og måske er der i virkeligheden et behov for en ny hue. En ny hue kan i hvert fald være med til både at passe på den lilles hoved og få den lille til at se fin ud.