Både mor og barn fortjener lækkert tøj og forkælelse

Forældre elsker tit at forkæle deres børn med lækkert tøj, legetøj og andet godt. Det er også hyggeligt og skønt, men det er også vigtigt at huske sig selv.

Der er en tendens til, at forældre glemmer, at det også er okay for dem at få nyt og lækkert tøj engang i mellem. Forældre skal også forkæles.

Husk også dig selv

Det er okay at være træt af joggingtøj med gylp og savl. Gamle cowboybukser med mærker fra fedtede fingre er bare heller ikke det sjoveste. Nogle gange har man bare brug for at tage noget lækkert og flot tøj på.

Mærker som Otay tilbyder smukt tøj til kvinder i alle aldre. Det behøver ikke at være dyrt at gå i luksuriøst og fashionabelt tøj. Du kan se Otays lækre tøj her. Der er de fineste kjoler, sweatere og meget mere i feminine styles.

Tøj kan hjælpe på selvtillid og humøret

Ja, tøj er ikke bare noget, som vi smider på vore krop om morgenen. Det behøver det i hvert fald ikke at være. Et lækkert outfit kan give os selvtillid til en jobsamtale, en stor præsentation på arbejdet eller bare til en dag hjemme, hvor vi lige mangler et boost.

Nyt tøj i en flot og frisk farve kan også løfte humøret på en grå dag.

Forkæl dig selv

Der er mange måder at forkæle os selv på. Hvis du trænger til lidt forkælelse, er der flere ting, som du både kan gøre alene og med dit barn.

Det kan være, at I skal lave en spa-dag i hjemmet? Find baljer frem og lav et lækkert fodbad. Bagefter kan I give hinanden en pedicure. Dit barn vil sikkert synes, at det er sjovt at få lov til at give dig neglelak på, og så kan de også selv få fine tæer i samme omgang.

Bag en kage sammen

Hvis I ikke gider spa, eller hvis I vil fortsætte hyggen bagefter, så kan I jo bage en kage sammen. Er det et lille barn, så kan du med fordel måle alle ingredienserne op på forhånd. Det gør det nemmere at bage sammen med et barn. Så kan de få lov til at tilsætte ingredienserne direkte ned i røreskålen.

Prøv en ny måde at dekorere kagen på. Lav glasur, brug slik, eller find spiselige blomster i haven. Kun fantasien sætter grænser.

Overrask resten af familien med jeres lækre projekt og kaffe og saftevand.