Møbler med plads til alle

Møbler med plads til alle er mange ting. I er måske en børnefamilie. En børnefamilie har mange behov. Jo flere i familien, børn eller ej, jo mere plads er der brug for. Brug for mere plads kræver enten større møbler eller flere møbler. Men så er der også en anden ting, der er særligt kendetegnende for møbler i børnefamilier. De skal kunne klare lidt mere. Børn er vilde i deres leg og hele deres ageren. Deres motorik er ikke helt der ved noget, som man ville kunne kalde finmotorik, og det forårsager altså, at de nogle gange kan ty til drastiske bevægelser. Børn, og barnlige sjæle, kan også være mere tilbøjelige til at svine, hvad end det er med farvekridt, ellers så spilder de juice eller lignende. Hvis man så har betalt en bondegård for hvert og enkelt møbel, kan det være svært at overskue konsekvenserne af et aktivt og travlt hverdagsliv med høj puls og fuld fart over feltet.

Løsningen til jer

Men hvad gør man så? Skal man så bare droppe det hele og købe de billigste, grimmeste møbler, som man kan finde, bare til hvis nu, at børnene spilder? Hertil er svaret nej. Så tænker du nok, skal man så gå på kompromis? Nej, det behøves man faktisk slet heller ikke. Løsningen kommer i form af møbler, der er billigere og stadig lige så gode. Du går ikke glip af noget, hverken design, funktionalitet eller noget som helst. Møblerne og alle de fine nips-og pynteting er nemlig billigere, bedre, pænere og nemmere at have, om så du har en aktiv børnefamilie eller bare gerne vil spare nogle penge.

Og du kan få alt mellem himmel og jord. Fra tallerkner, til borde, til skabe og sågar billeder fra Bloomingville hos Nordlyhome. Herved kan du fylde dit hjem fra top til tå med kvalitet der dur.