Er du også træt af grimme radiatorer?

Mennesket kan ikke leve uden varme. Ikke bare fra andre mennesker, men så sandelig heller ikke den der kommer fra elvarmeværket. Men radiatorer er sjældent et kønt syn, der opgraderer boligens øvrige interiør. Ofte er de temmelig sørgelige at se på, og ikke lige frem et aggregat man ønsker at fremhæve.

Er du også træt af gamle radiatorer? Så er du landet det helt rigtige sted!

Mal dine radiatorer

Er du træt af at kigge på dine gamle og triste radiatorer? Hvad med at male dem i en flot farve, så de får nyt liv? Du kan enten vælge at male dem i samme farve som farven på væggen, hvis du er til en nedtonet og underspillet stil. På den måde går radiatoren i et med resten af rummet.

Eller du kan vælge at gøre radiatoren til et ’statement piece’ i stue ved at give den en iøjefaldende farve. Forestil dig en hvid væg og en radiator malet i en flot knaldgul farve. Det signaler da om noget, at her er vi ikke bange for at være edgy og tage chancer i vores boligvalg. Kombiner det med fede farverige plakater eller kunstværker i sort ramme. Du vil få et fantastisk udtryk.

Gem dine radiatorer med en skjuler

Hvis du ønsker at fuldende din boligs look, så bør du skele mod radiatorskjuleren, der kan laves, så den passer til stilen i dit hjem. Bor du i et hus af ældre dato, hvor du har beholdt mange af de originale detaljer, kan du dyrke den herskabelige eller landlige stil med en radiatorskjuler i træ. Du kan fuldende looket med fine lister eller små detaljer i træ, så dine skjulere bliver et møbel i sig selv.

Hvis du bor i et nyrenoveret hus, hvor I dyrker en moderne stil, kan du gå efter en skjuler i stål mesh, der giver et super fashion forward look. Kombiner det med andre detaljer i stål, som skjulerne kan stå i samspil med. Mesh i stål passer især godt sammen med en minimalistisk stil, hvor det får lov at træde frem i sammenhængen.

Drop radiatoren

Hvis du får røde knopper af at se på dine radiatorer, kan du også vælge at gå en anden og mere drastisk vej og simpelthen droppe dem fuldstændig. I stedet kan I lægge gulvvarme i jeres hjem. Men det er naturligvis en større udskrivning, når gulvet skal brækkes op, og der skal lægges nyt på. Men hvis du ikke kan leve med at se på dem, så kan det være det rette valg for jer.