Byg et nyt typehus fra bunden med plads til hele familien

Er din familie blevet udvidet med et barn eller to, og lider I efterhånden af pladsmangel i den lille lejlighed? Når der kommer børn ind i familiebilledet, bliver det ofte nogle helt nye krav, som jeres bolig skal kunne leve op til. Netop af den grund vælger mange danskere at investere i et typehus, der giver funktionalitet for alle pengene.

Du kan bl.a. vælge at investere i et nyt Funkis Hus, der er meget moderne og tidløst i sit udtryk. Faktisk kommer ordet funkis oprindeligt fra funktionalismen, der er en tidsperiode inden for arkitekturen, som fandt sted i 20’erne og 30’erne.

Mange fordele ved at købe et arkitekttegnet typehus

Alle typehuse er arkitekttegnede, færdige projekter, som masseopføres i nutidens boligkvarterer. Selvom det på overfladen kan virke upersonligt, så er der faktisk mange muligheder i at bygge et nyt typehus fra bunden. Med et typehus får du nemlig en færdig skabelon, der er knivskarp på funktionaliteten. Dygtige arkitekter har været inde over enhver detalje, og med gode byggematerialer kan du se frem til et hus, der holder i mange år.

Derudover er der stadig rige muligheder for at sætte dit eget præg. Du skal bl.a. træffe valg omkring:

  • Hustype – vælg imellem både vinkelhuse, knækhuse, 1- eller 2-planshuse og meget mere.

  • Tagtype – skal det være fladt tag, gavltag eller noget helt tredje?

  • Materialer – du vælger selv farver og materialer i indretningen af både den indre og ydre del.

Tag familien med dig i de fysiske show rooms

Hiv en søndag eftermiddag ud af kalenderen og tag med din familie ud og kigge på de typehuse, som mange forhandlere har udstillet. Her kan du få et bedre indblik i de enkelte byggeprojekter og også opleve, hvordan de er at være i. Det kan gøre det noget nemmere at træffe den endelige beslutning.