Sådan kan du få din trampolin til at holde længere

En trampolin er et perfekt legetøj til dine børn. De kan lege på den og være vilde uden fare for at slå sig. En trampolin koster dog også nogle penge og kan gå i stykker. Hvis du passer ordentligt på din trampolin, kan den heldigvis holde længere. Nu tænker du måske: ”hvordan passer man bedre på sin trampolin”. Dette får du svaret på, hvis du læser med her. Din trampolin kan dog ikke holde for evigt, uanset hvor godt du passer på den, og du bliver nødsaget til at købe en ny i det længere løb, hvis du fortsat ønsker at have en trampolin. Se din næste trampolin her hvor der er et fint udvalg af forskellige trampoliner.

Disse 4 forskellige ting kan du gøre

Du kan gøre en hel masse ting for at få trampolinen til at holde længere. Her er nogle af de vigtigeste samlet:

  1. Når du hopper på trampolinen, skal du helst sørge for ikke at have nogle skarpe genstande på dig f.eks. dine nøgler. Dette er både af hensyn til dem som hopper på trampolinens sikkerhed, men også for ikke at slide dugen eller hvis du er virkelig uheldig skære hul i den.

  2. En anden ting du kan gøre for at beskytte dugen og lade være med at slide den for hurtigt, er at hoppe uden sko. Skoene, og gruset og sandet som slæbes op med skoene, slider nemlig hurtigere på trampolindugen.

  3. Noget af det som får trampolinen til at holde ekstra længe, er hvis du tager den ned om vinteren, og stiller den op om sommeren. Trampolinen bliver nemlig slidt meget af vind og vejr, og da trampolinen ikke bliver udnyttet så meget om vinteren på grund af kulden, er det helt oplagt at tage den ned, og stille den op igen når vejret bliver varmt igen.