Kom til tandlæge med høj fleksibilitet

Har du haft en vane med at springe tandlægebesøgene over, fordi det simpelthen har været svært at passe ind i skemaet? Det kræver lidt fleksibilitet i forhold til, at tandlægebesøgene måske er svære at planlægge udenom dit arbejde, hvis åbningstiderne falder sammen, men oftest er det muligt på den ene eller anden måde at planlægge sig ud af det. Det gør det væsentligt nemmere, hvis man har en tandlæge tæt på.

I mindre byer kan det være svært at finde en tandlæge, men hvis du er interesseret i en tandlæge i Fredericia, er der ikke langt til en, hvis du kigger på dem, der befinder sig i Fredericia centrum – det tager ikke lang tid for dig at komme ind forbi. Det betyder forhåbentlig, at du kan få det til at passe med, at der samtidig måske er børn, der skal hentes eller bringes til noget, eller du kan lige få det passet ind i en pause på arbejdet.

Tandlægeskræk?

Rigtig mange er desværre bange for at gå til tandlæge, og det er også noget af det, der gør, at man måske springer over besøget. Ved at overholde et årligt tjek, kan man dog undgå, at der opstår større skader, som kræver behandling – og på den måde bliver besøgene meget mere overkommelige. Hvis du døjer med tandlægeskræk, er det en rigtig god idé at informere tandlægerne om det – de er vant til det og kender mange i situationen, så de ved, hvordan de bedst kan tage hånd om det.

Der er heller intet i vejen for, at du eventuelt kan tage en med dig, hvis du har brug for at have en, der kan give lidt tryghed i en situation, der måske ellers kan føles lidt fremmed. Specielt hvis det er længe siden, du sidst har været til tandeftersyn, kan det være lidt grænseoverskridende.