Sådan finder du en kæreste som enlig forælder

Er du fornylig blevet fraskilt med børn indblandet? Det er der desværre mange der er, og det kan være en svær periode for både forældre og børn. Dette er uanset om det ender på en god eller en dårlig måde. Pludselig skal I som familie til at fungere på en helt ny måde. Der sker en masse forandring, som alle skal vænne sig til, både hver for sig og som familie. Men ligesom ved alt andet forandring, så skal alle videre i livet, og der kommer en hverdag igen på den anden side.

Accepter din skæbne

Har du på nuværende tidspunkt svært ved at se, hvordan det hele skal blive godt igen? Det er naturligt, for selvfølgelig er det hårdt at blive skilt. Den man troede, man skulle blive gammel sammen med, er ikke længere ved ens side. Og faktisk er første skridt for at komme videre at acceptere dette. Acceptere, at det ikke skulle være jer to, men at I nok skal finde jer en ny partner. Men dette går også den anden vej. For at kunne finde en anden kæreste, så skal du lære at acceptere, at du nu er en enlig forælder med børn, og at dette nok skal gå. Så hviler du mere i dig selv.

Udnyt friheden

Når du så har lært at acceptere din skæbne, og du er blevet klar til at finde en ny kæreste, så kommer det næste store skridt. At tage aktion på dette. Og hvordan gør man så det med børn, spørger du måske? Oftest er det sådan, at man som fraskilte forældre har en deleordning på børnene, så dette skal du udnytte. Meld dig ind på nogle forskellige dating sider, og når du så er børnefri, så er det afsted på dates. Så skal du nok snart finde dig en ny kæreste, selvom du har børn.