Parterapi med resultater

Skulle man som par stå i den situation, at der er nogle problemer, som der er brug for bliver løst, så kan parterapi være vejen frem. Og hvis man befinder sig i nærheden af København, så kan man klart overveje, at tage en smut forbi Intermezzo. Her benytter de sig nemlig af, blandt andet, én bestemt, og meget succesfuld, parterapeutisk metode. 

Intermezzo

Denne psykoterapeutvirksomhed er både stiftet og drevet af Dicte Susse Pedersen. Med en uddannelse i EFT & Imago terapi, danner dette rammerne for tilgangen til psyko- og parterapien. Og taler man en smule italiensk, så vil man heller ikke være overrasket over, at EFT metoden også tilbydes ved denne psykoterapeut. Parterapi København med eft metoden refererer nemlig til det italienske ord, Intermezzo, hvilket bl.a. betyder det mellemspil, som man finder i et teaterstykke, og som er overført til det mellemspil, der fokuseres på i EFT metoden. 

Hvad er EFT metoden?

Kort sagt, så handler EFT om, at få styr på sine følelser. Når det angår parterapi, så arbejdes der med at ændre på samspillet mellem parret, og dermed også det der foregår imellem dem. Her kan selve terapien, for eksempel, handle om at arbejde med de negative mønstre i parforholdet, som skaber konflikter eller afstand. Det er rigtig vigtigt at få styr på disse, da parret selvfølgelig skal arbejde sammen i forholdet, så begge kan være glade og trygge. 

Som metode har EFT en masse veldokumenteret resultater med nogle gode og langtidsholdbare resultater, ikke bare inden for parterapi, men også andre former for terapi. Så dette kan måske være metoden, som giver parret de rigtige værktøjer, samt skaber en bedre og bæredygtig fremtid for begge involverede. 

Et hurtigt råd

Det kan være et stort skridt i parforholdet, at gå parterapiens vej, så det er selvfølgelig naturligt, hvis man som par er lidt usikker på, om det er det rette, og endda også, om det er nødvendigt. 

Men hos Intermezzo behøver man dog ikke at være bange for, at det er nødvendigt at gå all in lige med det samme. Her er det nemlig muligt at booke en gratis forsamtale på 30 minutter, så parret kan se, om det er noget for dem. Og dette giver uden tvivl rigtig god mening, da det kan være rart at møde terapeuten, inden man beslutter sig for, at kaste sig ud i det. Forsamtalen er medvirkende til, at parterapeuten kan gøre sig bekendt med de problemstillinger, som parret har, og parret kan se, hvordan parterapien vil komme til at foregå, hvis de vælger at fortsætte. På den måde har man som par mulighed for at skabe de bedste betingelser for, at diverse problemstillinger bliver løst.