Gnister i forholdet? Opsøg hjælp hos en parterapeut

Er brændende kærlighed efterhånden bare en gryderet for jer? Så skulle I måske overveje parterapi, og det kan I gøre, selvom I ikke regner med at gå fra hinanden lige foreløbigt. Selv ved små irritationer i det daglige kan det give mening at række ud efter professionel hjælp, da det netop er de små irritationer, over år eller blot måneder, der sætter lavinerne i skred.

Bliv klogere på jer selv hos en parterapeut

Hos en parterapeut får I begge to hjælpen til at sætte ord på, hvordan I føler. Både så I kan forstå hinandens behov og bevæggrunde, men også så I kan forstå jeres egne. Parterapi i København og Sjælland i øvrigt kan hjælpe jer med at få afklaret, hvordan jeres fremtid som par skal se ud. Parterapeuten byder her ind med sin faglighed, fordomsfrihed og upartiskhed.

Burde I holde forholdet kørende?

Ikke alle synkende skuder bør reddes. Om forholdet er værd at holde kørende, bliver I også klogere på, når I går til parterapi. Det kan fx være, at det efterhånden er blevet en kamp at få husstanden til at køre. Det kan også være, parforholdet er i akut krise, fx som følge af utroskab eller væsentligt ændrede levevilkår. Uanset hvad afklares I med, om jeres forhold kan fikses.

Hvordan vælger I den rette psykoterapeut

At vælge den rette psykoterapeut til parterapi kan være svært, men benyttes Psykoterapeut MPF-betegnelsen fra Dansk Psykoterapeutforening af terapeuten, kan I stole på, at personen har den rette uddannelse og tilstrækkelig erfaring til at give jer hjælp i jeres sårbare situation.

Find parterapi i hovedstaden

Befinder I jer i hovedstaden og står med behov for nogen at snakke med om udfordringerne, bør I ikke tøve med at få hjælp fra en parterapeut. Gør jer selv – og jeres børn – den tjeneste.