Få styr på lejlighed og forældrekøbsmuligheder

Som forældre er det vigtigt at få styr på økonomien og den lejlighed I overtager, for når I er klar til at flytte ud, er det altid en god ide at lade barnet overtage, men det kræver ro i sindet, og den rette vejledning, som I kan få ved at besøg dette site.

Er det populært med familiekøb/forældrekøb?

Der er så utroligt mange forskellige holdninger til familie/forældre køb af boliger til børn. Det kan også diskuteres, hvorvidt det er en god løsning eller ej, for på den ene side skal den unge lære at stå på egne ben og betale sine ting. Ellers lærer han/hun aldrig, hvad det vil sige at tjene penge og have en balance på indtægter og udgifter. Det bruges meget for tiden, at det er forældrene, der køber tingene til de unge, og det er endda også meget populært. Men det kan som sagt diskuteres, hvorvidt de unge lærer at bruge/tjene penge af den løsning.

Balancen mellem indtægter og udgifter

Det er ret vigtigt, at der er styr på økonomien også, selvom det er et forældrekøb der foretages. Den unge har ikke behov for at blive forkælet, men brug for at tjene og bruge sine egne penge. Det ses nemlig ofte at de ender med at tage kviklån, og ender i kæmpe gæld. Det er bare så utroligt vigtigt, at man som ung ved, hvad det vil sige at tjene sine egne penge og bruge egne penge, så man ved hvad det her liv handler om. Man gør sit barn en kæmpe bjørnetjeneste ved at give og give og bare blive ved, frem for at lade dem prøve udfordringerne selv. der skal være en balance mellem indtægterne, så hvis den unge selv tjener penge, jamen så skal den unge også selv bruge dem.