Få styr på forsikringerne

Det er utroligt vigtigt at have en god forsikring både for at passe godt på dig selv, men også din familie. Der findes mange forskellige forsikringsselskaber og forsikringer og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

I denne artikel vil de vigtigste blive nævnt og beskrevet. Så ønsker du at finde den rette forsikringsløsning til dig og din familie, kan du her læse om alt fra den lovpligtige bilforsikring til den vigtige indboforsikring.

Pas på dig selv, din familie og jeres hverdag

Selvom indboforsikringen ikke er lovpligtig, så er den stadig ekstremt vigtig. En indboforsikring kan også hedde en familieforsikring og allerede der har du et fingerpeg om, hvorfor den er vigtig.

Dette er din og din families forsikring, som dækker alt jeres indbo, det vil sige i tilfælde af for eksempel brand- eller vandskader og endda tyveri så har i et økonomisk fald net så i kan få erstatte de ejendele som i mister. Det er altså ikke kun en forsikring af jeres genstande, men også en forsikring af din og din families hverdag.

For yderligere at passe på dig selv og din familie er det vigtigt at i også får en ulykkesforsikring, denne type forsikring dækker, hvis en i husstanden kommer til skade og det er derfor jeres sikkerhedsnet, hvis ulykken en dag skulle være ude. En forsikring der også er værd at kigge på er ansvarsforsikringen, denne dækker eventuelle erstatningskrav.

Den lovpligtige forsikring – plus tilvalg

Der er lovpligtigt med en forsikring når du har bil. Når der tales om bilforsikring findes der to forskellige slags. Det er den lovpligtige ansvarsforsikring, som alle med et motoriseret køretøj skal have.

Det er den forsikring der dækker skader på andre personer eller deres køretøj. Vil du forsikre din egen bil mod skader skal du tilvælge kaskoforsikringen, da ansvarsforsikringen hverken dækker over skader på dig eller din bil. Dette er et frivilligt tilvalg som dækker skader på din bil selvom det er dig selv der er skyld i dem.

Ydermere dækker en kaskoforsikring også når det drejer sig om tyveri eller brand. Hvis du skal forsikre dig selv i en sådanne situation, skal du tilbage og se på ulykkesforsikringen som er nævnt ovenfor.

Du kan oftest få samlet alle dine forsikringer det samme sted og du slipper derfor for at skulle betale til flere forskellige. Ydermere vil det som regel også give rabatter og være billiger at samle dine forsikringer i en pakkeløsning.