Vær bedre mod planeten, når du sidder med strikketøjet i stuen

Mange har fået øjnene op for garn og strikkepinde, og flere og flere børn løber rundt med en dejlig hjemmestrikket hue eller sweater om vinteren. Samtidig bør du også tænke på planeten, når du sidder hjemme i stuen med dit meterlange garn og strikkepindene klar, men hvordan gør du lige det?

Økologisk bomuldsgarn er bedre mod naturen

Klimaforandringer er meget oppe for tiden, og alle tænker over, hvordan de så vidt som muligt kan reducere deres egen klimabelastning. Man sorterer sit skrald, panter sine flasker og slukker for lyset. Garn har også et alternativ, som er bedre for planeten, og den udvikling kan du støtte op om ved at købe garn til dine strikke- eller hækleprojekter, der er produceret økologisk. Strik til børn i økologisk bomuld i smukke farver – find økologisk bomuldsgarn til gode priser her.

Økologisk bomuldsgarn har et nedsat klimaaftryk. Blandt andet bliver garnet ikke sprøjtet med giftige sprøjtemidler, som sviner naturen til, og der bliver tænkt over at transportere og producere med den mindst mulige klimabelastning. Så du kan strikke med ro og god samvittighed i maven.

Fordelene ved økologisk bomuldsgarn er endeløse

Økologisk bomuldsgarn er ikke kun godt for planeten. Kvaliteten af garnet er ikke nedsat, så du kan stadigvæk lave en dejlig blød bluse, som er behagelig mod huden. Prisen på økologisk bomuldsgarn er også god, så en tom pung er ikke et problem. Derudover kan du vælge imellem alverdens smukke farver, som dit barn vil elske.

Med en skøn olivenfarvet rulle garn, kan du lave den flotteste sweater, og med den lyserøde kan du lave de mest bedårende små sokker til de lille pige. Du kan også lave en stilfuld og elegant jakke i brun.

Muglighederne for hvad du kan strikke eller hækle, finder aldrig ende, og det er bare om at få din fantasi i spil.