Giv dine børn den bedste hjemmeskoling, som Corona tillader

Det er en hård tid, vi lever i lige nu, og vi er begrænset på rigtig mange parametre. Vi kan ikke komme ud i byen, vi kan ikke komme på arbejde eller i skole, og vi kan ikke være sammen med vores venner og familie. En af de helt store udfordringer, som mange forældre oplever i deres hverdag lige nu, er, at få arbejdslivet til at hænge sammen, nu når børnene ikke må komme i skole. Det betyder, at de skal undervises hjemmefra, samtidigt med at forældrene skal passe deres arbejde. Det er noget, der ikke altid går i spænd, og det har for mange været en af corona pandemiens helt store udfordringer. Det er selvfølgelig altid dejligt at få lov til at tilbringe mere tid med ungerne, men børnepasning og hjemmeskolen i løbet af en arbejdsdag kan slå selv den mest erfarne mor ud. Derfor har vi her samlet nogle gode råd til, hvordan man kan få både hjemmeskolingen og hjemmekontoret til at hænge sammen. 

Hyr en til at hjælpe dig

Hvis man selv er stået helt af i forhold til at finde på nye metoder at undervise dine børn, så er det en god ide at hyre en udefra, som kan hjælpe med formålet. GoTutor er et godt eksempel på en virksomhed, som kan garantere både en aflastning af dig, men også en kvalitativ undervisning af dine børn. At hyre en udefra kan hjælpe dig ud af en penibel situation, hvor du måske er løbet tør for både kreativitet, men også nye måder hvorpå man kan forklare tingene. Det er ikke en dårlig ting at måtte erkende, at man ikke er skabt til at undervise, for det er det ikke alle, der er. Det er langt bedre at indrømme dette og spørge efter hjælp, end det er at gå på kompromis med dine børns undervisning og læring. 

Udfold din kreative del af hjernen

Børn reagerer oftest mest positivt, når man underviser på en lidt kreativ måde, som udfordrer dem på flere måder. Derfor kan det være en god ide at prøve at inddrage for eksempel tegning, hvor ungerne kan udfolde sig kunstnerisk med indlæringen. Hvis man på en eller anden måde kan gøre det sjovt og på den måde inddrage latter, så er det også en rigtig god måde at gøre skole lidt federe for de fleste børn.