Bliv kvikket op med en GOD kop kaffe

Efter en nat med lidt eller ingen søvn, kan man næsten ikke drikke nok kaffe til at klare sig gennem dagen. Der skal noget kaffe indenbords, og det kan kun gå for langsomt. Derfor er det tit fristende, at lave et krus instantkaffe – men det er overraskende let at brygge en kop rigtig kaffe, som virkelig maksimerer kaffenydelsen.

Italienske Lavazza er et af verdens største kafferisterier, og hvis man kan stole på nogen, når det kommer til kaffe, er det italienerne – de har trods alt opfundet espressoen og bragt kaffekulturen til Nordeuropa. Lavazza bruger deres årelange erfaring til at udvælge de bedste kaffebønner og riste dem til perfektion.

Har du ikke allerede en kaffekværn er det selvfølgelig udfordrende at male hele kaffebønner, men det er garanteret en investering, du ikke vil fortryde, når du først har oplevet duften af nymalet kaffe og den smagfulde kaffe, friskkværnede bønner giver.

Hvis du ikke føler, du har tid til både at kværne bønner og brygge kaffe om morgenen, når ungerne skal afsted i skole eller institution. Med en kaffemaskine med kværn er processen automatiseret for dig, så du bare skal fylde bønnebeholderen med dine yndlingsbønner – så brygger maskinen kaffen for dig, mens du kan tage dig af morgenens mange gøremål.

Der er en grund til, at hele bønner giver det bedste kafferesultat; de holder nemlig bedre på smags- og aromastoffer, der er med til at give kaffen sin duft og smag. Formalet kaffe bliver meget hurtigere kedeligt og smagløst, mens Lavazza hele kaffebønner giver en aromatisk og smagfuld kaffeoplevelse. De har et stort udvalg af forskellige blends, så det burde være muligt for de fleste at finde en kaffefavorit i deres sortiment. Uanset, om du er til en lys eller mørkere rist, har Lavazza en vidunderlig kaffe, der kan tilfredsstille din koffeinhunger.