Sådan laver du flotte kager med familien

At bage er en hyggelig beskæftigelse, og det er en perfekt hobby og aktivitet for hele familien. Du kan for eksempel tage børnene med i køkkenet, hvor i sammen kan lave nogle lækre kager, som i kan spise sammen, eller tilbyde gæster som kommer forbi. At bage er desuden en oplagt måde for dig selv og børnene at være kreative på, da I kan lave nogle flotte dekorerede kager.

Her kan du læse om, hvad du skal bruge, når du vil i gang med bagningen:

Kageplast gør bagningen lettere

Der findes mange forskellige bageredskaber, som kan hjælpe dig til at komme i gang med bagningen. En ting som gør bagningen af kager lettere, er kageplast. Kageplast gør det nemlig lettere at få kagen ud af formen, og er ideel til blandt andet lagkager, hvor man vil have et skarpt finish.

Du køber blot en rulle kageplast, som du kan klippe til, så det passer til kageformen. Når kagen er færdig, kan du nemt fjerne plasten fra den. Det smarte ved en rulle kageplast er, at der ofte er plast nok til mange ganges bagning, så du ikke skal ud og købe nyt hele tiden.

Andet udstyr til bagningen

Ud over kageplast, er det en god ide at få fat i de mest nødvendige ting, når du skal i gang med at bage. Her kan du for eksempel anskaffe dig nogle gode skåle, hvor du kan røre de forskellige ingredienser sammen, samt et piskeris til at gøre dette.

Hvis du drømmer om at dekorere kagerne, er der også forskelligt udstyr, som gør dette nemmere. Her er det for eksempel en god ide at købe en sprøjtepose, som kan lave mønstre og dekorationer på kagen. Hvis du vil lave nogle flotte muffins, kan du købe mange flotte muffinsforme i forskellige farver, så de også bliver sjove for børnene at spise.