Sådan kommer I godt igennem en flytning som familie

Skal I til at flytte til en helt ny bolig? Det er altid rigtig spændende at skulle flytte til noget nyt. I skal lære et helt nyt område at kende, I skal vende jer til en ny bolig og I skal til at indrette helt på ny.

Det er derfor et spændende kapitel at tage hul på som familie, men det kan også være både hårdt og uoverskueligt at komme igennem en flytning.

Her får I tips til, hvordan I kommer godt igennem en flytning som familie.

Gå i gang med at pakke ned i god tid

En flytning kan være uoverskuelig, fordi den kan blive både stressende og kaotisk. Dog kan I sagtens undgå, at det sker. Det kan I undgå ved f.eks. at begynde at pakke jeres ting ned i god tid. Hvis først I begynder at få travlt med at pakke ned, er det pludselig ikke sjovt længere.

Det er langt mere rart, hvis I kan tage det i jeres eget tempo. Hvis I ovenikøbet er fælles om det, så går det hele meget nemmere.

Ryd grundigt ud i jeres ting

Jo mindre der er at flytte med, desto mere overskuelig bliver en flytning også. Inden I begynder at pakke jeres ting ned, kan I vælge at sortere dem grundigt. Hvis I har en masse ting, som I alligevel ikke bruger, er der ingen grund til at flytte rundt på dem.

I stedet kan I lægge alle de ting til side og lade nogle andre komme og hente dem. Hos www.semos.dk kan de hente både gamle møbler, affald, haveaffald m.m. Når I lader nogle andre hente jeres gamle ting, sparer I jer selv for noget tid. Det er noget tid, I kan bruge på noget andet imens.

Når I vælger den slags løsninger, så det går hele lidt lettere. Når der er færre ting at tænke på, bliver det hele lidt mere overskueligt for alle i familien.

Hyr et flyttefirma til jeres flytning

I kan godt forsøge at flytte jeres ting selv, men hvis I vil gøre jer selv en tjeneste, så skal I hyre et flyttefirma. Det er nemlig på mange måder en rigtig god idé. Når I hyrer et flyttefirma, slipper I for at klare alt det hårde arbejde.

Et flyttefirma har god erfaring med at flytte. Derfor ved de lige præcis, hvor jeres ting bedst bliver pakket. Desuden har de en større bil, så der skal køres færre gange frem og tilbage. Når der er nogle andre, der flytter for jer, har I tid til at fokusere på at være en familie.

Pak jeres ting lidt ud ad gangen

Ligesom det kan være uoverskueligt at pakke ned, så er det også uoverskueligt at pakke ud. Når I står med alverdens forskellige flyttekasser, kan det hele hurtigt blive ét stort rod. Derfor er det en fordel, hvis I pakker én kasse ud ad gangen i stedet for at tage hul på alle.