Sådan får I gang i sexlivet efter børn

Dette er sponsoreret indhold

Det kan være enormt svært at komme igang med sexlivet igen, efter der er kommet børn til verden. Ens fokus og energi bliver brugt på børnene, og det kan være svært at finde lysten og energien til sex, når børnene er blevet puttet. Men det er vigtigt, at I husker hinanden midt i babymos og bleskift, så jeres sexliv ikke forsvinder. Det kan være svært at komme tilbage til sexlivet efter børn, men lader I tiden gå, kan det blive endnu sværre at komme tilbage til et aktivt sexliv. Derfor skal I begge huske at gøre en indsats for at give hinanden lyst, samt vise jeres partner, at I stadig har lyst til ham/hende. 

Der kan være mange måder at finde tilbage til et aktivt sexliv igen. En af metoderne er med sexlegetøj. Hvis I ikke er vant til at bruge sexlegetøj, kan dette også være en god måde til at pifte sexlivet op og give det noget fornyelse. Med sexlegetøj kan du også udforske nogle nye sider af din partners fantasier, som kan være en god kickstarter for, at du kan Få et aktivt sexliv med din partner.

 

Pift det op med sexlegetøj

Sexlegetøj kan være godt til at pifte sexlivet op igen. Der findes en jungle af forskelligt sexlegetøj, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. Der er også noget for alle uanset, hvor vant I er til benytte sexlegetøj. Med sexlegetøj for par kan I også pirre hinanden på nye måder, og på den måde pifte sexlivet op. Med sexlegetøj for par kan I også til eksperimentere med nogle af jeres fantasier, som I ikke kan på samme måde uden sexlegetøj. 

Sexlegetøj kan meget forskelligt for ens sexliv. Eksempelvis kan være en del af et pirrende forspil, som kan give ekstra skub til lysten, når I rammer lagnerne. I kan også bruge sexlegetøjet undervejs i akten. Det kan give en fornyelse og et lækkert pift at bruge sexlegetøj til at bibeholde et aktivt sexliv. 

 

Sexlegetøj for par

Sexlegetøj er for alle par, og I kan bruge det, uanset hvor længe I har været sammen, og hvor øvede I er med at bruge det. Sexlegetøj til par fås i mange forskellige afskygninger og genre. Der kan  være forskel på begynder-sexlegetøj og sexlegetøj for øvede. 

Hvis I ikke er vant til at bruge sexlegetøj, og I søger efter nye måder at pifte jeres sexliv op, så kan det være en fordel, at I først og fremmest finder ud af, hvad I hver især vil tænde på. Får I på forhånd afstemt, hvad I hver især tænder på, kan det blive enormt pirrende at bruge sexlegetøj. 

Selvom I har fået børn, betyder det ikke, at jeres sexliv skal sættes på pause. I kan stadig have et aktivt sexliv efter børn, så længe I husker at flirte og pirre hinanden, samt at sætte tid af til hinanden. Det er vigtigt, at I holder gang i sexlivet, så I kan bevare intimiteten i jeres forhold.