Husk dig selv imellem familielivet

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er hårdt at få børn. Pludselig er der nemlig en lang række ting, der skal gøres om i ens hverdag, og man har ikke tid til at gøre de ting, man plejer at holde af. Det være sig for eksempel at passe og pleje sig selv med en god hudrutine. Læs mere om det her.

Er din hud trist at se på?

Det betyder at for eksempel mange hudrutiner udebliver, fordi der pludselig er noget, der er vigtigere. Med tiden kan det dog have sådanne konsekvenser, at ens hud tager skader og kommer til at se mere trist ud. Derfor kan det være, at dine børn i dag er blevet så store, at du nu igen kan finde tid til at pleje dig selv og din hud.

Kom ind i rutinen

Og hvis det er tilfældet, så er det bare med at komme i gang. Det bedste er at starte med at komme ind i en god rutine, hvor man sørger for at fugte sin hud både morgen og aften – og det er i særdeleshed vigtigt i den kolde vinterperiode.

Fugt og creme

Rens først din hud eventuelt med en god rens, som efterfølgende vaskes af, og smør så en god creme på, der passer til din hudtype. Det er nemlig meget forskelligt, hvordan vores hud er, og derfor skal nogle vælge en creme til fedtet hud, mens andre skal vælge en til for eksempel sart hud.

Produkter til din hudtype

Derudover er det en god ide at sørge for at rense huden i dybden gerne et par gange m ugen. Det for eksempel muligt med en god peeling. En sådan kan dog ikke stå alene, og derfor bør du også sørge for at bruge for eksempel gode ansigtsmasker og andre produkter, der anbefales til præcis din hudtype.