Vil du give dit barn en særlig overraskelse på sin fødselsdag?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde på et hav af måder, hvorpå du kan overraske dit barn på, på dets fødselsdag. Det er dog næppe dem alle, som er lige nemme at sætte i stand. Der er dog især én løsning, der både vil være overraskende, skabe glæde, og er nem at have med at gøre.

Vil du være sikker på, at dit barn overraskes, og ikke er et sekund i tvivl om, at der skal fejres fødselsdag? I så fald skal du selvfølgelig have fat i et konfettirør, som du kan overraske din søn eller din datter med – det kan du eventuelt gøre, når der skal synges morgensang om morgenen.

Beslutter du at gøre dette, er det dog en god idé at vente til barnet faktisk er vågnet op, da det ellers kan resultere i af et chok. Mener du, at der er andre tidspunkter, hvor det vil fungere bedre, så er det selvfølgelig også fint. Det er helt op til dig selv at vurdere, hvornår det fungerer bedst.

Du kan finde konfettirør, der passer perfekt til en fødselsdag

Det er ikke alle konfettirør, der har den samme type konfetti indeni. Derfor er der også forskel på, hvilken eller hvilke anledninger, de passer bedst til. Det er naturligvis noget, du skal sørge for at tage højde for, når du skal vælge det konfettirør, der skal bruges til dit barns fødselsdag.

I tilfælde af, at det er noget, der skal bruges til en fødselsdag, bør der ikke være nogen tvivl om, at det er en god idé at vælge et rør, der er fyldt med konfetti, der forestiller små Dannebrogsflag. I så fald er man i hvert fald ikke et sekund i tvivl om, at der er tale om en fødselsdagsfejring.

Hvis du er på jagt efter et sådant rør, skal du ikke være i tvivl om, at du har rig mulighed for at finde det. Du kan fx finde det hos www.confetti-world.dk, hvor du endda kan finde både manuelle og elektriske varianter. Derfor kan du selv vælge, om du vil have det ene eller det andet.

Overvej at købe flere små konfettirør

Hvis hele familien skal være med til at fejre dit barn, kan det være en idé at købe flere mindre rør med konfetti, i stedet for ét stort. Dermed er der flere, der kan deltage i denne del af fejringen. Dertil er det også noget, der er med til at give en anden oplevelse, når der skydes flere rør af.

I og med, at det ikke er specielt dyrt at købe sådanne konfettirør, er det selvfølgelig ikke noget, man behøver at overveje længe.

Man skal dog huske, at der også er noget oprydning forbundet med at skyde et sådant rør af. Har du en støvsuger med en almindelig sugeevne, er det dog hurtigt overstået, hvorfor man ikke skal tro, at man skal bruge flere dage på at få fjernet konfettien fra gulvet.