Trænger dig eller dine børn til en pause?

Det sker for os alle sammen. Dagligdagen tager over og man har brug for en pause. Heldigvis er det de mindste ting, som børn husker. Tænk på dit yndlingsminde fra din barndom. Det er nok noget simpelt, men også noget som du stadig værdsætter. Enkle gestus af omtanke og venlighed kan gøre hele forskellen i forhold. Det inkluderer også dit forhold med dig selv.

Læs videre og find ud af mere.

Pak elektronikken væk

Dette tæller både for dig og dine børn. Teknologi har fordele; det præsenterer ofte børn for problemer og hjælper dem med at lære og løse problemer. Spil og apps på tablets eller smartphones kan hjælpe børn med at finde succes og som voksen er det en simpel måde at få dagen til at hænge sammen på. Dog er det ikke altid positivt, og nogle gange har man meget simpelt brug for tid væk fra elektronikken. Tag dine børn med udenfor for at lege eller gå en tur ude i skoven. Du vil finde mere ro og dine børn vil nyde at være ude i det fri.

Bestil take-away

Der er mange fordele ved at bestille take-away. Bestilling af et måltid giver dig chancen for at sidde hjemme og fejre med et lækkert måltid. Der er ikke behov for at finde en babysitter og dine børn kan gå i seng på et tidspunkt, der passer dig. Når du besøger en restaurant, vil der være andre rundt omkring, hvilket ikke altid er fedt. At se noget på tv er også en mulighed for underholdning, mens du nyder take-away. Ikke nok med det, så vil dine børn synes, at det er hyggeligt og sjovt (og selvfølgelig, at maden er så lækker). Du skal ikke tage det personligt, hvis dine børn hellere vil have take-away end dine hjemmelavede retter – de nyder nok bare at bruge mere tid med dig. Du kan læse mere om take-away Herning her.

Tag på ferie

Den her kræver lidt mere tid og energi end de andre muligheder, men der er intet så afkoblende, som at tage væk i en uges tid, hvor du ikke behøver at tænke på andet end at slappe af. Det er den ultimative måde at holde pause på. Hvis man er derhjemme, kan det ske, at man konstant tænker på hvad man kan nå, hvad man skal vedligeholde og forpligtelser man har. Det behøver man ikke at tænke på, når man er på ferie!