Ting til børneværelset: Kan man købe Tv på afbetaling uden at betale renter?

tv på afbetaling uden renter

Det kan være hårdt, når børnene bliver ældre og vokser op. Der er mange ting, der ændrer sig, og én af de ting er børnenes behov.

En teenager synes ikke, et børneværelse med prinsesser eller pirater er sejt længere. Så er det på tide at opgradere værelset til noget, der passer bedre til deres nye jeg. Men hvordan?

Her er nogle gode råd til, hvordan du holder tungen lige i munden og navigerer opgraderingen af dit barns værelse. Du kan blandt andet læse mere om, hvordan du kan købe et tv på afbetaling helt uden at betale renter.

Spørg din teenager, hvad de vil have

Ved at kommunikere med dit barn om ændringer og opgraderinger af deres værelse viser du, at du har tillid til dem og altid vil lytte. Det er selvfølgelig ikke alle deres ønsker, du kan opfylde, men lyt alligevel til deres idéer og se, hvad du så kan gøre. Ingen teenager vil desuden have, at deres far eller mor overtager for dem og bestemmer, hvordan deres værelse skal se ud.

Mange teenagere vil for eksempel gerne have en bredere seng – nogle vil gerne have en sovesofa i stedet. De er vokset og kræver mere plads, og da nattesøvn er meget vigtigt, især for en teenager, er det noget af det første, der skal kigges på.

Ting som tapet eller vægfarve kan du også primært overlade til dem. Men som forælder bør du rådgive og vejlede dem, så de ikke laver fejl, de kommer til at fortryde indenfor en måned. Din forældrerolle er stadig aktiv.

Dit barn distancerer sig – omfavn det

En anden ting, mange teenagere gerne vil have, er et TV. Langt de fleste teenagere fjerner sig lidt fra deres familie i en periode og lever relativt isoleret på deres værelse. Sådan er det bare. Det bedste, du kan gøre, er at være støttende, acceptere, hvad de har brug for, og være der for dem.

Et TV er ikke altid let at få fat på. Men du kan købe et TV på afbetaling uden renter, og dermed lette det økonomiske pres.

Et fjernsyn på værelset giver din teenager en følelse af at have deres egen, mikroskopiske lille lejlighed. Det bliver mere et underholdningsrum, hvor de kan få besøg af venner, frem for et sove- eller legeværelse. De kan se film og serier eller spille videospil med kammeraterne, og det vil ikke forstyrre andre i hjemmet. Og når de har lyst og er klar, vil de komme ud til resten af familien.