Tag ungerne med på camping i Grenaa på Djursland. Masser af aktiviteter for børn.Øverst på formularen

Ligegyldigt om du er til naturoplevelser, mountainbiking eller det vilde dase liv på en skøn sandstrand, har Djursland noget at byde på. Du finder ved Grenaa Jyllands bedste sandstrand, som bl.a. byder på det fineste hvide sand, børnevenlig vanddybde og gode adgangsforhold. Derudover ligger der bag stranden et stort hedeareal, hvor man kan være heldig at spotte en hugorm i lyngen. Djursland byder også på masser af udflugtsmuligheder som fx: Mols Bjerge, Grenaa by, Kattegatcentret og Djurs Sommerland.

Det kan ikke blive meget bedre

Det eneste du skal tage stilling til er om din familie er sommerhustypen eller campingtypen. Fordelene ved at vælge at bo på campingplads i enten hytte, campingvogn eller telt, er mange. På en campingplads er der gode udearealer, hvor børnene kan løbe frit og møde nye legekammerater. Der er også langt flere faciliteter og fælles aktiviteter. Desuden er camping et prisvenligt alternativ til andre ferieformer. Camping på Djursland er simpelthen den perfekte familieferie, med noget både for voksne og børn.

Bo helt tæt på stranden

Det er muligt at komme til at bo helt tæt på noget af Danmarks skønneste natur, hvis I vælger at slå teltet eller campingvognen op på Grenaa Strand Camping. Her vil I kunne gå direkte på den 7 kilometer lange sandstrand eller gå på opdagelse i den hyggelige by; Grenaa. Grenaa byder på god shopping, restauranter, caféer og havn. Det kan også anbefales at slå et smut forbi det store Kattegatcenter – hvis du tør – da du her kan gyse i mødet med de store hajer.

Det er aldrig kedeligt på camping! Har mor og far brug for at slappe af og bare blive på pladsen, er der legeplads som ungerne kan underholde sig med sammen med et hav af andre feriegæster. Det er ren afslapning og dansk hygge.