Tag børnene med til Aabybro

Der er mange gode grunde til at tage børnene med på ferie til Aabybro. Byen er en hyggelig lille by, hvor der er masser af forskellige aktiviteter, som hele familien kan nyde godt af. Det er også et fantastisk sted at opleve det ægte danske landskab, og så er det nemt at komme rundt i området. Her får du en guide til de bedste oplevelser for børn i Aabybro:

Jammerbugten

Jammerbugten er et must-see for alle der besøger Aabybro, da den smukke bugt har en helt unik udsigt over vandet. Det er et perfekt sted for børnene at lege eller slappe af med en god bog. Tag evt. nogle bolde med, så I kan spille fodbold eller andre spil på stranden. Eller tag madpakken med og lad jer friste af de mange skaldyrsmuligheder, der findes ved bugten. I kan også komme på sejltur med hele familien, hvor I kan nyde de små byer langs Jammerbugten fra vandsiden af.

Troldemuseet på Gjøl

Lige udenfor Aabybro by, ligger Troldemuseet, der har til huse i den oprindelige troldefabrik på Gjøl. Langt de fleste børn og voksne kender nok de charmerende trolde med det velkendte kulørte og strittende hår. Troldene er bedst kendt under navnet Gjøl Trolde, og de har fået deres helt eget museum i hjembyen Gjøl. Det lille Troldemuseum formidler historien om kunstneren bag, Thomas Dam. Han er mest kendt som skaberen af Gjøl Trolden, men museet viser også, hvem han var i andre kunstformer.

Aabybro Mejeri

I Aabybro finder du også det anerkendte mejeri Aabybro Mejeri, hvis historie starter tilbage i 1888. Det er Jammerbugtens eneste mejeri med produktion af is. Aabybro Mejeri har specialiseret sig i at lave rigtig gammeldags flødeis af frisk fløde fra Vendsyssel. Her kan du købe lokale, smagfulde specialvarer såsom Ryå Is, ost og smør. I forbindelse med mejeriet finder du også en hyggelig café, hvor hele familien kan nyde den hjemmelavede is i smukke omgivelser.