Spar 45% på alle dine produkter til dit barn

Alle børn fortjener den bedste start på livet, men kvalitetsprodukter kan være en dyr omgang. Derfor kan du hos Little Happy i gennemsnit spare 45%, på alle produkter til børn. Med denne store besparelse sikrer vi landets bedste priser til børn, så du kan købe de produkter, som du synes er bedst for dit barn.

Littlehappy.dk kan du selv vælge, om du vil købe dine produkter til dit barn til medlemspris, eller til normalpris. Når du er medlem, betaler du 98 kroner om måneden, og så sparer du i gennemsnit 45%, faktisk kan du spare helt op til 100% på kvalitetsprodukter.

Hvorfor blive medlem hos Little Happy?

Som medlem hos Little Happy, er det ikke kun de store besparelser du får! Der er mange medlemsfordele ved dit medlemskab, og så er det helt uden binding og opsigelsesvarsel – så tøv ikke med at prøve Little Happy.

Det får du, som medlem hos Little Happy:

Gratis produkt med til hver ordre – som medlem hos Little Happy har du altid adgang til et gratis produkt, du kan ved hver ordre vælge ét gratis produkt!

Gratis førstehjælp til småbørnsfamilier – Vores børn er vores pureste guld, og vi vil gøre alt for at passe så godt på dem som muligt. Som medlem hos Little Happy får du adgang til et online førstehjælpskursus til børn, som du kan tage, når du har tid.

Din helt egen konto – Når du er medlem får du din helt egen konto, på den måde opnår du automatisk dine besparelser, når du handler og du har også mulighed for at lave en ønskeliste!

Billigere retur – Var varen ikke noget for dig alligevel? så bare rolig, som medlem hos Little Happy får du billigere retur!

Hurtigere levering – Når du er medlem hos Little Happy, får du hurtigere levering. Der er ikke noget værre, end ventetiden når man har bestilt noget på nettet – derfor vil du som medlem få din pakke så hurtigt som vi kan få sendt den afsted.

101 dages fortrydelsesret – Fortryder du dit køb? ingen stress, du har som medlem hele 101 dages fortrydelsesret!

Indret børneværelset med store besparelser

Hos Little Happy kan du i gennemsnit spare 45% på alt, hvad du skal bruge til børneværelset. Med de store besparelser, er der ingen tvivl om, at du nemt kan skabe det perfekte børneværelse, fyldt med kvalitetsprodukter til dit barn!