Sådan underholder du børnene i en tid hvor vi skal være hjemme

Er du også frustreret over, hvordan du skal underholde dine børn i en tid, hvor vi alle er tvunget til at blive hjemme? I denne artikel vil vi komme ind på, hvordan du kan underholde din børn og komme med konkret forslag til bøger som dine børn vil kunne fordybe sig i. På den måde kan du få tid til at arbejde og dine børn kan fordybe sig i god underholdning.

Harry Potter

Harry Potter er meget ældre end dine børn, men alligevel har bogen formået at forblive særdeles aktuel og tiltalende, selvom der er gået mange år siden udgivelsen af den første bog i 1997. Den første bog, Harry Potter og De Vises Sten, omhandler Harry Potter. På sin 11-års fødselsdag får han af vide, at han er en troldmand. Hele hans verdensopfattelse rystes idet han også for af vide, at hans forældre var troldmænd. Samtidig bliver han introduceret til den magiske verden og finder ud af, at han efter sommerferien skal starte på Hogwarts – en troldmandsskole, hvor man lærer om magi.

Denne introduktion vil på kort tid fange de fleste børn, der kan ligge i timevis og høre eller læse om dette fascinerende troldmandsunivers. Man kan starte med af høre Harry Potter og de vises sten ebog på Mofibo, hvor man kan få en 14 dages gratis prøveperiode for at teste, hvorvidt lydbøger eller e-bøger er noget for dig.

Ternet Ninja

Anders Matthesen har netop udgivet sin anden bog i serien Ternet Ninja. Med denne serie har Anders Matthesen formået at skabe en fortælling som de fleste børn finder interessant og spændende i form af et hårdt sprog og en skæv humor. Samtidig bliver børnene dog introduceret for rigtigt og forkert, hvor bøgerne arbejder med emner som mobning og børnearbejde. Bøgerne er skrevet i samme stil og univers som den store filmsucces Terkel i Knibe. Du kan høre Ternet Ninja lydbogMofibo gratis i 14 dage.

Andre muligheder på Mofibo

Når du først har oprettet dig på Mofibo har du gode muligheder for at udforske et univers af lydbøger. Du kan bruge de forskellige kategorier og læse andre brugeres anmeldelser af de forskellige bøger. På den måde har du ikke kun mulighed for at finde bøger til dine børn, men i lige så høj grad mulighed for at finde spændende bøger til dig selv, når du skal slappe af. Alternativt skal du huske på, at du også kan lytte til lydbøger, mens du laver kedelige dagligdagsopgaver. Det bliver trods alt lidt sjovere at tage opvasken, når du hører en lydbog imens.