Sådan planlægger du dit barns konfirmation

En konfirmation er én af livets helt store fester for mange. Den slags store fester er skønne, fordi det er hele ens familie og gode venner, der for en gangs skyld er samlet. Det er sjældent, at der er en anledning til det, så det er med at nyde de stunder. Hvis du har et barn, der skal konfirmeres næste forår, er det ikke for tidligt at begynde med planlægningen. Det kan nemlig sagtens tage lang tid.

Festlokation

Du skal først og fremmest finde et sted at holde konfirmationen. Det er altid rigtig godt at være tidligt ude, hvad det angår, da mange steder bliver udlejet rigtig hurtigt. Du kan holde konfirmationen i et forsamlingshus, på et hotel, på en kro eller noget helt fjerde. Hvis du har en stor have, har du også den mulighed at holde det i et festtelt. Dit valg af festlokation kommer både an på festens størrelse og type.

Mad og drikke

Dernæst er det vigtigt at få styr på dagens festmenu. Hvis du holder festen på et hotel eller en kro, kan du som regel lave en aftale med dem om en menu. Men hvis du holder den i et forsamlingshus, i din have el.lign., skal du selv sørge for maden. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du enten bestille mad ud af huset eller catering. Det kommer helt an på, hvor meget tid du gerne vil spare. Hvis du gerne vil slippe fuldstændig for selv at skulle tænke på noget, kan du vælge catering. Hos LeMenu kan du finde begge dele.

Oppyntning

Der er ingen konfirmation uden festlig og flot oppyntning. Der skal findes fine servietter, blomster, bordløber, bordkort, stearinlys m.m. Du kan f.eks. udvælge et farvetema til alle tingene, så du får skabt en sammenhæng og et gennemført look.