Sådan holder du dine børn varme i de kolde måneder

Vinteren er over os og corona gør, at vi skal opholde os mere udendørs end vi plejer. Det gør for mange, at de har svært ved at holde varmen.

Specielt børn der gerne skal være udendørs størstedelen af dagen, kan have svært ved, at holde varmen når de sidder stille udenfor. Men med det rigtige udstyr så kan du bedre holde dine børn varme hele dagen. Læs her hvordan.

Hvad bør du give dine børn på under flyverdragten?

Når du skal give dine børn tøj på, så tænker du måske ikke over, at det skal være tøj der kan være med til, at holde dine børn varme. Det er jo primært flyverdragtens job. Men når vi er ude i mange timer, specielt hvis vi også sidder stille, så er en flyverdragt alene ikke nok. Her bør du også beregne tøjet indenunder som værende med til, at give varme.

Det er skiundertøj genialt til. Det er nemlig lavet til formålet og meningen med det er lige præcis, at komme det under ens overtøj og så skulle være med til, at give varme i en hel dag. Det gode ved skiundertøj er, at det holder rigtigt godt på varmen, men det er også meget åndbart.

Det betyder, at dit barn ikke vil svede i det, hvis barnet løber rundt og leger. Sveder barnet i normalt tøj, så kan du risikere, at tøjet bliver vådt og så bliver det rigtig koldt når barnet så opholder sig i ro.

Gode vanter og halse disse

Ud over at give dit barn skiundertøj på under flyverdragten, så er et par gode varme handsker og en halse disse også virkelige gode. Hvis fingrene eller halsen først bliver meget kold, så vil det selv det varmeste skiundertøj ikke kunne holde dit barn gennemvarm.

Derfor skal du sørge for, at dit barn også kan holde varmen om hænderne og på halsen.

En god flyverdragt

Når man skal være ude meget af dagen i minusgrader, så er det vigtigt at have godt overtøj på. Det betyder at dit barns flyverdragt både skal være varm nok men også åndbar.

Er den ikke åndbar, så kan du risikere ligesom med det tøj indenunder, at barnet begynder at svede og det er et problem. Derfor er det meget vigtigt med en god flyverdragt til dit barn. Så for at holde dit barn varmt når det skal udenfor så bør du give det skiundertøj på det inderste lag, gode vanter og halse disse på og en god flyverdragt.